Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rezultate deosebite la Olimpiada de limba engleza pentru elevii de la C.N.A. "Regina Maria"

ro

19 Mar, 2012 23:24 1337 Marime text

Elevii Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria" au obţinut rezultate deosebite la Olimpiada de limba engleză, faza judeţeană.

Elevele Ana Krkljus şi Cătălina Ranciu de la clasa a IX-a B au obţinut locul I, cu media 9.50, şi au concurat la proba de baraj cu elevii Liceului „George Călinescu" şi cu cei ai Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân", pentru un loc la faza naţională. Totodată, elevele Vuap Sibel din clasa a IX-a A şi Tudorache Andrada din clasa a IX-a B au obţinut locul al III-lea, cu nota 8,35, respectiv 8,55 . Aceste eleve au fost pregătite de doamna profesor de limba engleză Felicia Georgescu.

Rezultate deosebite au avut şi cei de clasa a X-a. Eleva Crăciun Georgia de la clasa a X-a B a obţinut locul al II-lea, cu nota 9, iar Florian Raluca, din clasa a X-a B, menţiune, cu nota 8,40. Cele două au fost pregătite de doamna profesor de limba engleză Simona Barbu. De asemenea, eleva Catargiu Mara din clasa a X-a A, îndrumată de doamna profesor Felicia Georgescu, a obţinut menţiune, cu nota 8,35.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii