Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:50 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Performanta la matematica pentru elevii Colegiului de Arte

ro

14 Feb, 2012 00:34 853 Marime text

Colegiul Naţional de Arte „REGINA MARIA", din Constanţa, se mândreşte, din nou, cu rezultate deosebite obţinute de elevi la materiile de cultură generală.

Elevii din ciclul primar se alătură cu succes celor mari, atunci când vine vorba de realizări. Au confirmat încă o dată, prin performanţele înregistrate la matematică.

În Revista de matematică şi informatică, numărul 1, din ianuarie 2012, au fost publicate rezultatele elevilor de la clasele I, a II-a şi a IV-a, care au obţinut un punctaj foarte bun, în urma rezolvării problemelor propuse. În comparaţie cu alte şcoli, putem afirma că elevii noştri sunt în fruntea ierarhiei.

Printre cei care s-au remarcat au fost: Tarase Mihai Cătălin (cls. I), Minea Teodora (cls. a II-a), iar de la clasa a IV-a - Albu Andrada, Chesoi Ioana, Dan Cătălin, Daniliuc Antonia, Daniliuc Mara, Dobrică Darie Ştefan, Ionoţă Mara, Împăratu Florin, Menat Zore, Minea Alexandra Elena, Tarase Irina, Tiron Vanesa, Vîlcu Maria.

Această revistă apare trimestrial şi a primit aprobarea Comisiei Naţionale de Matematică din cadrul MECTS.

Vă reamintim că elevele Menat Zore şi Minea Alexandra, din clasa a IV-a A, au participat anul trecut la concursul „Evaluare în Educaţie", la disciplina matematică, obţinând locul I şi medalie de aur, iar la disciplina limba română, din cadrul aceluiaşi concurs, Albu Andrada a obţinut locul I şi medalie de aur şi Chesoi Ioana, medalie de bronz. Ultimele două au participat, cu rezultate foarte bune, şi la concursurile de specialitate, printre care „Micul Paganini" şi Olimpiada de Muzică, secţiunea pian.

Dorim să subliniem faptul că elevii Colegiului Naţional de Arte „REGINA MARIA" studiază intens şi au performanţe atât la materiile de profil, cât şi la cele de cultură generală, ceea ce plasează şcoala noastră în elita învăţământului constănţean.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii