Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:42 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Martisoare si felicitari ecologice confectionate de elevii Colegiului Agricol Poarta Alba

ro

06 Mar, 2015 11:23 2057 Marime text
 Cu ocazia sosirii primaverii, grupul de elevi voluntari din cadrul Colegiului Agricol Poarta Alba, format din elevele Oprea Livia, Diana Parnau, Bianca Iacob, Roberta Popa, Luiza Popa, Iuliana Todirica, Benghea Gabriela, Rosu Daria si Marosac Roxana, coordonate de prof. Sanda Stinga si bibliotecar documentarist Georgeta Oprea, au confectionat martisoare si felicitari ecologice.
In saptamana 2-6.03.2015, elevele au oferit cate un martisor delicat si cate o felicitare doamnelor de la Centrul de ingrijire si asistenta Poarta Alba.
„Este deja o tradiţie pentru liceul nostru să oferim mărţişoare şi urări odată cu venirea primăverii bătrânilor din cămine. Facem acest lucru, în primul rând, pentru a alina suferinţa pe care o poartă aceşti oameni. Prin aceste activităţi, încercăm să le uşurăm povara grea a singurătăţii, aducându-le măcar un zâmbet, o bucurie oricât de mică. Totodată, noi, voluntarii, ne-am îmbogăţit sufletele cu bucuria acestor oameni minunaţi, care ne sunt modele de răbdare, de blândeţe, de smerenie“, a declarat doamna profesor-inginer Tarna Anghelina, directorul Colegiului Agricol Poarta Alba.
Tot in aceasta saptamana elevele mai sus-amintite au realizat un panou cu martisoarele si felicitarile confectionate, panou care a fost expus la Palatul Copiilor Constanta.
 
 
  Director, Consilier de imagine,
Prof. Ing. Tarna Anghelina Prof. Duduta Victorita Marieta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Alin 21 Jul, 2015 03:37 Diana-i baza :) <3