Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Investim în viitorul copiilor noștri”, o acţiune susţinută de Şcoala Gimnazială „Grigore Moisil” Năvodari

ro

12 Mar, 2014 14:02 1208 Marime text
Şcoala Gimnazială „Grigore Moisil” – Năvodari
Str. Plopilor Nr. 14 - Jud. Constanţa
Tel. 0735565007 - Fax 0241/760600 E-mail: gmoisil@isjcta.ro

COMUNICAT DE PRESĂ

Mâine, 13 martie 2014, ora 11.00, Scoala Gimnazială “Grigore Moisil” Năvodari vă invită să participați la acțiunea „Investim în viitorul copiilor noștri” susținută în cadrul unității noastre de învățământ.
Evenimentul este parte a proiectului Fundaţiei „Copiii-viitorul nostru”, derulat în parteneriat cu Kaufland România și presupune atragerea companiilor responsabile social să investească în educație. Acestea își asumă un rol activ de partener și susțin comunitatea în mijlocul căreia activează. Beneficiarii sunt copiii de toate vârstele, în sprijinul cărora se vor desfășura programe ce au ca obiectiv facilitarea accesului la educaţie, încurajarea frecventării şcolii şi prevenirea abandonului şcolar.

În cadrul acestui program, Kaufland România, împreună cu fundaţia ”Copiii-viitorul nostru”, au ales să susțină elevii din ciclul primar ai Scoalii Gimnaziale “Grigore Moisil” Năvodari, donând materiale didactice și de birotică, rechizite în valoare de aproximativ 10.000 de lei (2000 euro).
Ca parte a acestei acţiuni, conducerea fiecărui magazin Kaufland din România a avut libertatea să aleagă o unitate de învățământ unde să facă această donaţie. Selecția a fost făcută în urma unui concurs de lucrări de artă plastică și fotografie pe care elevii instituției noastre de învățământ l-au câștigat.
Sponsorizarea acordată de Kaufland România face parte din strategia companiei de implicare socială în viaţa comunităţilor în care activează. Vor fi prezenți insp. școlar general ISJ Constanța, prof. Răducu Popescu și reprezentați ai autorităților locale din Năvodari.
Vă așteptăm să fiți alături de noi.

Director, Consilier imagine,
Prof. Ligia Mangri Prof. Elena Calcan
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii