Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:43 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ECHIPA STUDENŢEASCĂ A LUI MOŞ NICOLAE

ro

06 Dec, 2013 13:45 867 Marime text
 Adevărata fericire o simţi atunci când alţii se gândesc cu drag la tine. Studenţii şi profesorii Universităţii Spiru Haret ştiu acest lucru. Tocmai de aceea, sărbătorile din decembrie au adus, şi vor mai aduce, bucurii unora dintre cei pentru care viaţa este mai mult durere. Primul pas a fost deja făcut de Moş Nicolae. Două sute de copii din centre de ocrotire si plasament au avut surpriza de  a primi haine, dulciuri şi alte cadouri din partea marii familii numite Universitatea Spiru Haret.  Sacii au fost umpluţi cu vârf şi de către conducerea universităţii, care a sprijinit total  această nouă acţiune umanitară.
 „Sunt multe minuni pe care am vrea să le înfăptuim! Nu putem face asta în fiecare zi, dar luna sărbătorilor trebuie să bucure pe cât mai mulţi. Este grozav când ai posibilitatea să faci fericiţi copii, bătrâni, măcar un ceas, în fiecare zi, să poţi dărui dragoste, prietenie, bunătate, sau, mai concret, pentru copii, înţelegere, iubire, dulciuri şi jucării.” a declarat iniţiatoarea proiectului,  conf. univ. dr. Laura Goran, prorector al Universităţii Spiru Haret. 
Studenţii şi profesorii, o adevărată echipă a moşului, au dus cadourile în cinci centre de ocrotire a celor cu probleme:
Institutul pentru Ocrotirea Mamei şi Copilului Prof. dr. Alfred Rusescu - copii cu vârste între 2 şi 14 ani;  
Centrul Sfânta Ana - copii şi adolescenţi cu vârste pană la 14 ani, cu deficiente grave şi severe; 
Centrul Crinul Alb - copii abandonaţi;
Centrul nr. 7 Vidra - adolescenţi şi tineri bolnavi de SIDA;
Casa Lidia - orfani cu vârste între 2 şi 21 de ani.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii