Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa - Competiţii şcolare, 7-8 martie

ro

06 Mar, 2015 11:06 1246 Marime text
  Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa organizează, în perioada 7-8 martie a.c., mai multe competiţii şcolare destinate elevilor din învăţământul gimnazial şi liceal.
  Astfel, sâmbătă, 7 martie a.c., începând cu ora 9:00, 438 de elevi ai claselor VII-XII participă la Olimpiada de limbi romanice (franceză, italiană, spaniolă), etapa judeţeană. Proba scrisă se va desfăşura la Liceul Teoretic „G.Călinescu”, nivel liceal, la toate cele trei limbi, respectiv nivel gimnazial doar pentru limba spaniolă şi limba italiană, iar la Şcoala Gimnazială Nr.38 „Dimitrie Cantemir”, limba franceză, nivel gimnazial. Proba va dura două ore pentru elevii de gimnaziu, respectiv trei ore pentru cei de liceu. Accesul elevilor se va face până la ora 8:30 în sălile de concurs. Pe 14 martie a.c., la Liceul Teoretic „G. Călinescu” se va desfăşura proba orală pentru clasele XI-XII. Rezultatele iniţiale se vor afişa duminică, 8 martie a.c., la Liceul Teoretic „G.Călinescu” şi pe forumul ISJ Constanţa. Eventualele contestaţii se vor depune luni, 9 martie a.c., în intervalul orar 13:00-16:00, la Liceul Teoretic „G.Călinescu”. Rezultatele finale de la proba scrisă vor fi afişate marţi, 10 martie a.c. pe forumul ISJ Constanţa.
  Sâmbătă, 7 martie a.c., 4 elevi participă la Olimpiada de limba neogreacă maternă, etapa judeţeană. Proba scrisă începe la ora 9:00 şi se desfăşoară la Şcoala Gimnazială Nr.11 „Dr. Constantin Angelescu” Constanţa.
  Tot sâmbătă, aproximativ 90 de elevi ai claselor VIII-XII participă la Olimpiada de geografie, etapa judeţeană care se va desfăşura la Şcoala Gimnazială Nr.12 „B.P.Haşdeu” Constanţa. Proba începe la ora 10:00 şi va dura patru ore (trei ore proba teoretică şi o oră proba practică, în continuarea probei scrise). Accesul elevilor în sălile de concurs se va face între orele 9:00-9:30. Rezultatele se vor afişa sâmbătă, la unitatea de învăţământ gazdă şi pe forumul ISJ Constanţa. Eventualele contestaţii se vor depune luni, 9 martie a.c., în intervalul orar 10:00-13:00, la unitatea şcolară.
  Sâmbătă, 7 martie a.c., începând cu ora 9:00, la Liceul Teoretic „Decebal”, va avea loc Olimpiada de religie, etapa judeţeană, la care vor participa 211 elevi. Proba scrisă va dura două ore pentru clasele V-VI, respectiv trei ore pentru clasele VII-XII, iar accesul elevilor se va face până la ora 8:45. Rezultatele se vor afişa sâmbătă la unitatea de învăţământ unde s-a desfăşurat competiţia şi pe forumul ISJ Constanţa. Eventualele contestaţii se vor depune luni, 9 martie a.c., în intervalul orar 12:00-16:00, la secretariatul unităţii de învăţământ.
  De asemenea, sâmbătă, începând cu ora 10:00, 396 de elevi ai claselor VII-XII, calificaţi la etapa locală vor participa la Olimpiada de biologie, etapa judeţeană. Proba se va desfăşura la Liceul Teoretic „Ovidius” şi va dura trei ore, iar accesul elevilor se va face până la ora 9:30. Rezultatele se vor afişa sâmbătă la unitatea de învăţământ gazdă şi pe forumul ISJ Constanţa. Eventualele contestaţii se vor depune în cursul zilei de luni, 9 martie a.c., la unitatea de învăţământ gazdă.
  Sâmbătă, 7 martie a.c., începând cu ora 9:00, 146 de elevi (37 de gimnaziu şi 109 de liceu) participă la etapa judeţeană a Olimpiadei de informatică. Unităţile de învăţământ unde se va desfăşura competiţia sunt: Liceul Teoretic Ovidius”, Liceul Teoretic Traian”, Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân”. Proba de concurs durează trei ore, iar accesul elevilor în laboratoare se va face până la ora 8:30. Rezultatele se vor afişa pe forumul ISJ Constanţa, pe site-ul olimpiadei olimpiada.info şi la Liceul Teoretic Ovidius”. Eventualele contestaţii se vor depune duminică, 8 martie a.c., la Liceul Teoretic Ovidius”, în intervalul orar 10.00-12.00.
  Sâmbătă, 7 martie a.c., la Şcoala Gimnazială „Nr.39 „Nicolae Tonitza”va avea loc Olimpiada de istorie, etapa judeţeană, la care vor participa aproximativ 200 de elevi ai claselor VIII-XII. Proba scrisă va începe la ora 10:00 şi va dura trei ore, iar accesul elevilor se va face în intervalul orar 9:00-9:30. Rezultatele se vor afişa sâmbătă la unitatea de învăţământ unde s-a desfăşurat competiţia şi pe forumul ISJ Constanţa. Eventualele contestaţii se vor depune luni, 9 martie a.c., în intervalul orar 12:00-14:00, la secretariatul unităţii de învăţământ.
  Pe 7 martie a.c., la Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” se va desfăşura Concursul de fizică „Şerban Ţiţeica”, etapa judeţeană, la care vor participa 20 de elevi din liceele economice şi tehnologice. Proba scrisă va începe la ora 9:00 şi va dura trei ore, iar accesul elevilor se va face până la ora 8:30. Rezultatele se vor afişa sâmbătă la unitatea de învăţământ gazdă şi pe forumul ISJ Constanţa. Eventualele contestaţii se vor depune luni, 9 martie a.c., în intervalul orar 8:30-10:30, la unitatea de învăţământ unde s-a desfăşurat concursul.
  În acest weekend, în intervalul orar 9:00-12:00, la Şcoala Gimnazială Nr.6 „Nicolae Titulescu” Constanţa vor avea loc competiţii de fotbal, etape judeţene, la care vor participa 140 de elevi de nivel liceal. De asemenea, sâmbătă, 7 martie a.c., în intervalul orar 9:00-13:00, în sala de sport „Dan Spătaru” a oraşului Medgidia se vor desfăşura finalele etapei judeţene la handbal masculin, la care vor participa 80 de elevi de liceu. Concursurile sportive se organizează în cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii