Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:56 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

500 de constănţeni au primit recomandări privind situaţiile de urgenţă

ro

13 Mar, 2012 22:43 1024 Marime text

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea" al judeţului Constanţa a organizat, astăzi, un punct mobil de informare preventivă în incinta hypermarketului Real II.

În intervalul orar 11:00 - 13:00, patru cadre ale ISU Constanţa şi un reprezentant al Serviciului Privat pentru Situaţii de Urgenţă al operatorului economic au distribuit circa 500 de pliante tuturor cetăţenilor care au intrat în hypermarket pentru cumpărături. Broşurile distribuite constănţenilor conţin informaţii şi recomandări privind comportamentul în caz de cutremur, inundaţii, riscul radiologic, prevenirea incendiilor la gospodării şi apelarea numărului unic de urgenţă 112. În paralel, s-au făcut recomandări pentru prevenirea situaţiilor de urgenţă specifice sezonului de primăvară.

La finalul activităţii, doamna maior Gherghina Cojoc, şeful Compartimentului Evidenţă, Analiză şi Prognoze Preventive a apreciat: „Cei mai receptivi au fost tinerii. Aceştia nu doar că au ascultat recomandările făcute de noi, dar chiar ne-au adresat întrebări suplimentare şi ne-au invitat să desfăşurăm astfel de acţiuni şi în unităţile de învăţământ".

Activitatea desfăşurată astăzi se înscrie în campania „Ziua Informării Preventive" ce se derulează în fiecare zi de marţi, 13.

Purtător de cuvânt,

Paula Anghel

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii