Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„S-au conectat” la un cablu de comunicaţie şi au format primul număr. Alo cine-i acolo?.....răspunsu-i simplu,… Jandarmeria

ro

20 Sep, 2013 13:14 927 Marime text
Trei bărbaţi au fost surprinşi de un echipaj de jandarmerie în timp ce săpau mai multe gropi, pentru a sustrage un cablu de comunicaţie.
Joi, 19 septembrie a.c., ora 22.30, jandarmii au surprins la ieşirea din localitatea Nazarcea, pe partea dreaptă a drumului, cu sensul de mers spre localitatea Poarta Albă, trei persoane care săpau cu târnăcopul şi cazmaua, mai multe gropi. La vederea jandarmilor cei trei au fugit, fiind prinşi după aproximativ 50 de metri.

Până să intervină jandarmii, cei trei au săpat trei gropi de aproximativ 50 cm./50cm., adâncime de aproximativ un metru, cu scopul de a sustrage un cablu de comunicaţie, din cupru, cu diametru de patru centrimetri. Au declarat că doreau să sape 10-12 gropi, să scoată cablul din pământ şi să vândă cuprul la fier vechi. Gropile erau făcute la apoximativ şapte metri, una faţă de cealaltă.
Celor trei, I.B, de 31 ani, S.N. de 31 ani, din Botoşani şi R.C., de 34 ani din Medgidia, le-au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de tentativă de furt calificat, acestea urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.
INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii