Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Misiuni de asigurare a ordinii publice executate de către jandarmii constănţeni

ro

08 May, 2015 11:11 1046 Marime text
În perioada 09-10 mai a.c., efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa vor asigura măsuri de ordine publică pe timpul desfăşurării unor manifestări cultural artistice şi sportive, ce se vor desfăşura în judeţul Constanţa, astfel:
      Sâmbătă 09 mai a.c., jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la manifestarea cultural artistică „Ziua Europei, Constanţa oraşul meu”, ce se va desfăşura pe traseul Sala Sporturilor – Instituţia Prefectului judeţului Constanţa, cu începere de la ora 10.00.
      În aceeaşi zi,  vor fi asigurate măsurile de ordine publică la Crosul Student Run, ce se va desfăşura pe traseul Piaţa Ovidiu-Sala Sporturilor din municipiul Constanţa, cu începere de la ora 14.00.
      Sâmbătă 09 mai a.c., între orele 09.00-20.00 şi duminică 10 mai a.c., între orele 10.00-20.00,  jandarmii constănţeni vor asigura ordinea publică la manifestările organizate cu ocazia sărbătoririi zilelor comunei Lumina.
      De asemenea, sâmbătă 09 mai a.c. între orele 12.00-21.00 în localitatea Chirnogeni şi duminică 10 mai a.c. între orele 11.00-16.00 în localitatea Plopeni, jandarmii constănţeni vor asigura măsuri de ordine publică la manifestările organizate cu ocazia sărbătoririi zilelor comunei Chirnogeni.
      Duminică 10 mai a.c., între orele 15.00 – 22.00 jandarmii vor fi prezenţi la Nisipari pentru asigurarea măsurilor de ordine publică cu ocazia sărbătorii „Fiii Satului”.
      În aceeaşi zi, va fi asigurată ordinea publică şi la evenimentul sportiv de lupte tătăreşti-kureş, din cadrul competiţiei intitulată Trofeul Mării Negre, la stadionul „Iftimie Ilisei” din municipiul Medgidia, între orele 14.00-19.00.
      Jandarmii vor coopera şi cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa şi I.S.U. Constanţa, pentru asigurarea ordinii publice la aceste evenimente sportive.
      Jandarmii constănţeni recomandă participanţilor:
-      adoptarea unui comportament decent, în conformitate cu normele de convieţuire socială;
-      respectarea indicaţiilor forţelor de ordine şi evitarea implicării în conflicte de orice natură;
-      evitarea purtării la vedere de obiecte de valoare care pot atrage atenţia;
-      acordarea unei atenţii deosebite bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje etc.);
-      acordarea unei atenţii deosebite copiilor care se pot rătăci cu uşurinţă în mulţime.
 
       Reamintim tuturor cetăţenilor  faptul că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau pot sesiza cea mai apropiată patrulă, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte.
 
  COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii