Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Constanţa 34 de tineri vor să devină jandarmi

ro

09 Jun, 2015 11:15 1200 Marime text
34 de tineri din județul Constanţa s-au arătat interesaţi de o carieră în Jandarmeria Română şi au fost luaţi în evidenţă pentru susţinerea examenelor de admitere în instituţiile de învăţământ în care se pregătesc jandarmii.  Dintre aceştia, 15 vor să urmeze cursurile Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti, 10 sunt interesaţi să susţină examen la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi  “Grigore Alexandru Ghica” – Drăgăşani,    8 doresc să urmeze cursurile Şcoalii Militare de Subofiţeri Jandarmi  “Petru Rareş” – Fălticeni şi 1 şi-a manifestat intenţia să susţină examen la Academia Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu” Sibiu.

          Cererile de înscriere la concursurile de admitere pentru şcolile militare de subofiţeri, mai pot fi depuse la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean “Mihail Kogălniceanu” Constanţa  până la data de 07 august 2015.

          Pentru informaţii suplimentare, cei interesaţi se  pot adresa Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, cu sediul în municipiul Constanţa, str. Mircea cel Bătrân, nr. 108,  sau la telefon 0241.618969, interior 24557.
 
 
COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii