Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii constănţeni, ajutoarele lui Moş Crăciun

ro

25 Dec, 2013 15:46 1230 Marime text
Zilele acestea Moş Craciun a împărţit zeci de cadouri copiilor cadrelor din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa.
Astfel, începând de sâmbătă, 21 decembrie a.c., copiii angajaţilor Inspectoratului Judeţean de Jandarmi au fost vizitaţi de Moş Crăciun. Mai întâi a poposit la subunitatea din Medgidia, în data de 21 decembrie, iar mai apoi, în subunităţile din Cernavoda, Constanţa şi Mangalia, în data de 23 decembrie, a.c.
Întregul periplu s-a încheiat în data de 24 decembrie, a.c., la subunitatea din Neptun, unde, în jurul orei 10.00, moşul a fost aşteptat cu nerăbdare şi mari emoţii de către copiii cadrelor de aici.
În călătoria lui, Moşul nu a sosit cu obişnuita lui sanie, ci cu o maşină de intervenţii a jandarmilor. El a fost ajutat în importanta sa misiune de câte un echipaj de intervenţie al jandarmilor care i-au asigurat “paza şi protecţia” atât pe parcursul deplasării dar şi pe parcursul derulării operaţiunii de distribuire a cadourilor. Rând pe rând, toţi copiii şi-au primit cadourile, s-au fotografiat cu Moş Crăciun şi l-au asigurat că vor fi cuminţi în continuare, pentru ca el să vină şi anul viitor.
De menţionat faptul că sosirea lui Moş Crăciun a fost posibilă datorită ajutorului oferit de I.P.A. (International Police Association) Regiunea 3 Constanţa, pentru copiii de până la 10 anişori ai membrilor asociaţiei, care lucrează în Jandarmerie, dar şi prin grija colegilor noştri care s-au transformat în spiriduşi ai moşului contribuind astfel la desăvârşirea bucuriei celor mici.
 
 
  COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii