Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa - Misiuni de asigurare a ordinii publice executate de jandarmii constănţeni - 5 septembrie 2014

ro

05 Sep, 2014 14:49 1270 Marime text
La sfârşitul acestei săptămâni, peste 60 de jandarmi vor asigura ordinea publică la o serie de manifestări cultural artistice, religioase şi sportive organizate în judeţul Constanţa.
 

  Astfel, în perioada 05 - 07 septembrie a.c., jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa vor asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică la manifestările cultural artistice şi sportive dedicate Zilelor municipiilor Medgidia şi Mangalia. Aceleaşi măsuri de ordine publică vor fi asigurate în data de 07 septembrie, a.c., începând cu ora 14.00, la manifestările publice ocazionate de zilele Comunei Mihail Kogălniceanu.
 
  De asemenea, în data de 06 septembrie a.c., începând cu ora 17.00, în municipiul Mangalia, efective de jandarmi vor asigura măsuri de ordine publică la meciul de fotbal ce se va desfăşura între echipele ACS Callatis 2012 Mangalia şi Voinţa Snagov, în cadrul Ligii a III-a de fotbal, iar în data de 07 septembrie, a.c., începând cu ora 12.00, la Sala Sporturilor din municipiul Constanţa, jandarmii vor fi prezenţi, pentru asigurarea climatului de ordine publică, la meciul de handbal feminin ce se va desfăşura între echipele CSU Neptun Constanţa şi ASC Corona 2010 Braşov, în cadrul Ligii Naţionale de handbal feminin, Ediţia 2014/2015.
 
  Totodată, în perioada 06-08 septembrie, a.c., jandarmii constănţeni vor asigura măsurile de ordine publică ceremoniile religioase dedicate sărbătoririi Hramului Parohiei „Sfânta Maria” din municipiul Constanţa.
 
  Jandarmii, împreună cu efective de poliţie, vor acţiona pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă a cetăţenilor care vor participa la aceste manifestări, precum şi pentru prevenirea apariţiei unor situaţii care pot aduce atingere normelor de convieţuire socială.
  Jandarmii constănţeni recomandă participanţilor:
-              adoptarea unui comportament decent, în conformitate cu normele de convieţuire socială.
-              respectarea indicaţiilor forţelor de ordine şi evitarea implicării în conflicte de orice natură;
-              acordarea unei atenţii deosebite bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje etc)
 
 
  COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii