Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ I.J.J - Marti, 06 Martie 2012

ro

06 Mar, 2012 21:55 664 Marime text

Luni, 05 martie a.c., ora 17.30, un echipaj mixt de ordine publică (poliţist, jandarm) aflat în patrulare pe raza localităţii Cernavodă, a fost sesizat telefonic, pentru a acorda sprijin unui echipaj a Poliţiei Locale, aflat pe str. 24 Ianuarie, la fostul Centru de Plasament ,,Luminiţa', pentru prinderea a două persoane care sustrag material lemnos din acoperişul clădirii. La faţa locului au fost surprinşi, F.O., de 15 ani şi Ionuţ I., de 23 ani, din localitate, care apucaseră să încarce mai multe grinzi şi bile din lemn, într-un atelaj hipo aflat în imediata apropiere.

Aceştia au declarat că au sustras materialul lemnos cu scopul de a-l comercializa.

Persoanele au fost conduse la sediul Poliţiei Cernavodă, în vederea continuarii cercetărilor pentru comiterea faptei de furt.

***

Ieri, 05 martie a.c., ora 21.30, un echipaj mixt de ordine publică (poliţist, jandarm) aflat în patrulare pe raza localităţii Cernavodă, a fost sesizat de către un echipaj al Poliţiei Locale, că în apropierea intersecţiei dintre str. Independenţei şi str. Pinilor, două persoane au sustras prin smulgere din pământ o ţeavă metalică măsurând cca. 1,5 m, utilizată pentru a semnaliza că drumul este blocat. La faţa locului echipajul a depistat două persoane, Traian A., de 41 ani şi Romeo A., de 39 ani, din Cernavodă, care au declarat că au sustras ţeava metalică cu scopul de a o vinde la un centru de colectare a fierului vechi.

Cei doi au fost conduşi la sediul Poliţiei Cernavodă, în vederea continuarii cercetărilor pentru comiterea faptei de furt.

INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii