Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ I.J.J. Constanta - Joi, 24 Mai 2012

ro

24 May, 2012 22:38 1173 Marime text

Joi, 24 mai, a.c., ora 00.30, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare pe drumul tehnologic al Canalului Dunăre Marea Neagră, în apropiere de localitatea Medgidia, a observat un autoturism Dacia Break, cu portbagajul lăsat pe roţile din spate, care se deplasa spre podul rutier. Jandarmii au oprit autoturismul, în interiorul acestuia se aflau 4 persoane, iar în portbagaj au fost descoperiţi 50 de şpalieri metalici sustraşi din via aflată de pe malul drept al Canalului Dunăre Marea Neagră, vie aparţinând SC. FRUVIMED.SA Medgidia.

Cei în cauză, Andrei. P., de 22 ani, George D., de 21 ani, Viorel D., de 19 ani şi I.F. de 17 ani, din Mircea Vodă, autoturismul şi bunurile aflate în interior au fost predate lucrătorilor din cadrul Poliţiei Medgidia pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvîrşirii faptelor de distrugere şi furt.

Este pentru a doua oară, în decurs de 5 zile, cînd jandarmii descoperă astfel de fapte. În data de 19 mai, a.c., în portbagajul şi în interiorul unui autoturism, au fost descoperiţi 80 de şpalieri metalici sustraşi din interiorul fermei SC. FRUVIMED.SA Medgidia.

INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii