Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ I.J.J. Constanta - A văzut,...i-a plăcut,....l-a luat

ro

14 Jul, 2012 19:48 1213 Marime text

Vineri, 13 iulie a.c., ora 19.30, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare pe strada Steaua de Mare, din Vama Veche, a fost sesizat de o persoană cu privire la faptul că în urmă cu aproximativ cinci minute i-a fost furat telefonul mobil, un Iphone 4, de culoare neagră, din curtea casei, de pe masă. A mai declarat că îl bănuieşte pe un tânăr care s-a tot învârtit în jurul casei. În aproximativ cinci minute, pe baza descrierii, jandarmii l-au identificat pe tânăr, la o terasă din localitate, după terminarea tranzacţiei de vînzare a telefonului pentru "suma record de 50 lei".....

A recunoscut că a sustras telefonul mobil, în urmă cu zece minute şi că l-a vândut persoanei de la bar. Ulterior, aparatul a fost predat pe bază de proces verbal persoanei păgubite, care l-a recunoscut ca fiind al lui.

Persoanei în cauză, Nicolae C., de 37 ani, din Bucureşti, i-au fost întocmite actele premergătoare pentru fapta de furt calificat şi a fost condusă la sediul Secţiei 3 Poliţie Rurală Mangalia pentru continuarea cercetărilor.

De la 1 iulie pînă în prezent, oamenii legii din Vama Veche au recuperat şi predat părţilor vătămate, şapte telefoane mobile dar şi alte obiecte (aparat de fotografiat şi alte bunuri de valoare), sustrase din corturile de pe plajă sau de la terase.

****

Pentru imagini va rog sa accesati link-ul.

http://dl.transfer.ro/transfer_ro-14jul-fd269b83887d.zip

Pentru siguranţa turiştilor şi în special pentru evitarea neplăcerilor pe timpul vacanţei petrecute pe litoralul Mării Negre, Jandarmeria Română sfătuieşte cetăţenii să nu aibă bunuri de valoare la vedere în camerele de hotel, pe plajă sau în autoturisme, să se asigure întotdeauna că au încuiat uşa şi au închis ferestrele camerei unde sunt cazaţi sau ale autoturismelor, şi să nu parcheze autoturismele în locuri ferite sau slab luminate. De asemenea dacă observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordaţi de persoane necunoscute cu scopuri obscure, cetăţenii sunt sfătuiţi să anunţe cel mai apropiat echipaj de ordine publică.

Pentru solicitări, cetăţenii pot apela non-stop numărul unic de urgenţe 112.

COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii