Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ I.J.J. Constanta

ro

14 Apr, 2013 14:52 1103 Marime text
„Parchetarii”pe comandă lucrează

Sâmbătă, 13 aprilie, a.c., un echipaj de jandarmerie aflat în patrulare în municipiul Constanţa  a fost sesizat de o persoană lângă care se aflau trei tineri, cu privire la faptul că i-a suprins pe aceştia după ce au sustras plăci de parchet laminat din interiorul ,,Grădinii de vară - Arenele Tomis”.
Cei trei tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 19 ani, le-au declarat jandarmilor că au sustras parchetul laminat cu scopul de a-l vinde unui vecin din zonă care le-a înaintat „o comandă fermă”.
La faţa locului mai erau pregătite şi gata pentru livrare şi alte plăci.
Ergean A, de 19 ani, T.C., de 16 ani şi I.M., de 15 ani din Constanţa, au fost predaţi la Secţia 3 Poliţie Constanţa şi  le-au fost întocmite actele de constatare sub aspectul comiterii faptei de furt calificat.
***
Peşte la găleată
Jandarmii din Mangalia au surprins sâmbătă, 13 aprilie, la prînz, un bărbat care oferea spre vânzare din mai multe găleţi, aproximativ 40 de kilograme de peşte, de diferite specii. Marfa găsită în găleţi prezenta urme de alterare.

Echipajul de Jandarmerie aflat în patrulare pe bulevardul  1 Decembrie 1918, din localitate, în zona staţiei de autobuz, a surprins  o persoană ce oferea spre vânzare mai multe specii de peşte, respectiv caras, stavrid şi sardină.

În urma primelor verificări, jandarmii au constatat că în patru găleţi, de plastic, aflate pe stradă, se aflau circa  40 de kilograme de peşte, pentru care acesta nu deţinea nici un fel de documente.
Remus S., de 41 ani din Mangalia, le-a declarat jandarmilor că peştele fusese cumpărat, cu puţin timp în urmă, de la nişte pescari din zonă. La o primă examinare, peştele ţinut în găleţi prezenta urme de alterare, fapt pentru care consumul acestuia putea fi impropriu consumului uman.

Peştele a fost confiscat şi distrus ulterior, ca urmare a examinării de către specialişti. Pe numele celui în cauză au fost întocmite actele de constatare pentru fapta de deţinere, transport şi comercializare fără documente legale a peştelui. Actele vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia.

INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii