Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Bate“ fierul, cât e... vechi

ro

25 Apr, 2013 12:45 675 Marime text
Un echipaj de jandarmerie a surprins două persoane care săpau şi doreau să scoată din pământ stîlpii de susţinere şi gardul împrejmuitor al unei societăţi situate la periferia Mangaliei.

Miercuri, 24 aprilie a.c., ora 22.30, jandarmii aflaţi în patrulare pe strada M.I. Dobrogeanu, în zona industrială a municipiului Mangalia, au prins în flagrant două persoane care săpau şi intenţionau să scoată din pământ stâlpii metalici de susţinere şi gardul împrejmuitor ai unei societăţi comerciale.

Cei doi apucaseră să scoată din pământ un stâlp metalic de aproximativ 240 centrimetri lungime şi 10 cm în diametru. Bărbaţii erau „concentraţi” la extragerea celui de-al doilea stâlp şi la placa de metal de legătură, cu scopul valorificării acestora la un centru de colectare a  fierului vechi, moment în care au fost surprinşi de jandarmi.

Celor doi, Dragoş G., de 26 ani  şi  Florian A., de 29 ani, din Mangalia, le-au fost întocmite actele de constatare pentru faptele de distrugere şi tentativă de furt, acestea urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia.

INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii