Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmăriţi, identificaţi de poliţiştii constănţeni

ro

14 May, 2015 10:46 1122 Marime text
Urmăriţi, identificaţi de poliţiştii constănţeni
Ieri, poliţiştii din Neptun au pus în executare Mandatul de Executare a Pedepsei cu Închisoarea, emis de Curtea de Apel Bucureşti, la data de 08.05.2015, pe numele lui P. MANNIX de 42 de ani.
Cel în cauză are de executat 1,6 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.
 
De asemenea, poliţiştii din Năvodari au identificat şi reţinut pe A. OVIDIU de 39 ani, pe numele căruia Judecătoria Constanţa a emis Mandat de Executare a Pedepsei cu Închisoarea, acesta având de executat 1 an şi 10 luni pentru infracţiuni la OUG. 195/2002.
 
Şi poliţiştii Compartimentului Urmăriri, ca urmare a măsurilor specifice întreprinse, au identificat şi reţinut pe M. FLORIN, în vârstă de 41 ani, condamnat de Tribunalul Constanţa la o pedeapsa de 7 ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de omor.
 
Tot la data de 13.05.2015, ora 10.30, poliţiştii din Albeşti au identificat pe A. DUMITRU de 46 ani, ce a fost condamnat la data de 07.05.2015 de către Judecătoria Mangalia la o pedeapsă de 2,2 ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea unor infracţiuni la regimul rutier.
 
Toţi bărbaţii au fost escortaţi şi încarceraţi la Penitenciarul Poarta Albă.

Tânăr depistat de poliţişti având asupra sa substanţe susceptibile de efecte psihoactive
Ieri, poliţiştii din Constanţa l-au depistat pe R. Alexandru –Rareș de 22 ani, care avea asupra sa 8 pliculețe de plastic cu substanţă de natură vegetală susceptibile de a avea efecte psihoactive.
Ancheta va fi continuată de către poliţiştii B.C.C.O. Constanţa.

Cercetaţi penal pentru furt calificat
La data de 13.05.2015, ora 17.00, poliţiştii Secţiei 3 din Constanţa au fost sesizaţi despre faptul că persoane necunoscute, prin escaladarea gardului, au pătruns în curtea unui imobilul situat pe strada Călăraşi din municipiu, de unde au sustras fier vechi.
Poliţiştii Secției 3 deplasați la fața locului, au identificat pe Ș. ȘABAN de 20 ani și pe M. DORU de 19 ani, care aveau asupra lor doi saci în care se aflau mai multe deșeuri metalice, respectiv tablă și burlane vechi, în greutate de aproximativ 25 kg, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secției 3 sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cu cei doi tineri în stare de libertate.
 
   COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii