Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:43 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspecţi de furt din bancomate, prinşi în flagrant

ro

19 Oct, 2012 23:08 1310 Marime text

Poliţiştii constănţeni au realizat un flagrant, reuşind depistarea a doi tineri în timp ce încercau să sustragă bani dintr-un ATM. Suspecţii au conduşi la sediul poliţiei pentru cercetări.

La data de 18 octombrie a.c., poliţiştii Secţiei 5 au depistat în flagrant doi tineri de 23, respectiv 25 de ani, ambii din municipiul Constanţa, în timp ce încercau să sustragă bani dintr-un ATM, aparţinând unei unităţi bancare, situată pe raza de competenţă.

Cu ocazia controlului corporal sumar efectuat asupra suspecţilor au fost identificate dispozitive confecţionate artizanal din metal, cu privire la care există suspiciuni că sunt folosite pentru dislocarea fantei de eliberare a banilor, cu care au provocat distrugeri ATM -ului.

Cei doi tineri au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie pentru cercetări.

Pe baza materialului probator administrat în cauză până la acest moment, suspecţii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa în vederea sesizării instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la infracţiunea de furt calificat, în vederea stabilirii concrete în care s-a produs acest eveniment.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii