Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prinşi în flagrant de poliţişti, în timp ce sustrăgeau telefonul unei minore

ro

14 Nov, 2013 12:10 932 Marime text
La data de 13.11.2013, ora 13.15, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa i-au prins în flagrant pe V. AEDIN, de 54 ani şi I. GEILAN, de 42 ani, care în timp ce se aflau într-un autobuz (linia 48), între staţiile Kaufland şi Şcoala nr. 8, i-au sustras unei minore în vârstă de 14 ani, un telefon mobil de ultimă generaţie, din buzunar.
Aceştia au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, urmând ca la data de 14.11.2013 să fie prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de sesizare a instanţei de judecată în vederea însuşirii măsurii arestării preventive.
Prejudiciul în valoare de 1.500 lei a fost recuperat în totalitate.
          Recomandăm părinţilor, pe cât posibil, să nu permită copiilor minori să poarte asupra lor, la vedere, telefoane mobile de o asemenea valoare, acestea reprezentând adevărate tentaţii pentru infractori.
 
           În urma probatoriului administrat de poliţiştii BIC, cei doi tâlhari au fost arestaţi
Revenim asupra tâlhăriei comise în noaptea de 12/13.11.2013, de către G. Petre de 24 ani şi C. Alexandru Lucian, de 25 ani, asupra unui bărbat care se deplasa pe bulevardul Aurel Vlaicu, informându-vă că instanţa de judecată a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.
 
          Cercetat de poliţiştii din Saligny în stare de libertate
          Poliţiştii din localitatea Saligny cercetează în stare de libertate pe C. Ionel de 22 ani, din Cernavodă, întrucât a fost identificat în timp ce sustrăgea banii din încasări, din incinta unui bar din localitatea Făclia.
Prejudiciul fost recuperat.
 
  COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii