Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

POLIŢIŞTII DE LA TRANSPORTURI ACŢIONEAZĂ PENTRU SIGURANŢA CETĂŢENILOR ÎN STAŢIILE ŞI ÎN TRENURILE DE CĂLĂTORI ŞI ÎN AEROPORTUL INTERNAŢIONAL „MIHAIL KOGĂLNICEANU”

ro

24 Jun, 2013 18:45 904 Marime text
Peste 150 de poliţişti acţionează pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică în mini-vacanţa prilejuită de sărbătorirea „Rusaliilor”.
 
                    În perioada 21–24.06.2013, Secţia Regională de Poliţie Transporturi Constanţa a suplimentat numărul poliţiştilor care acţionează pentru menţinerea climatului de siguranţă şi linişte publică în gări, în trenurile de călători, dar şi pe Aeroportul Internaţional „Mihail Kogălniceanu”.

  Poliţiştii de la transporturi vor patrula în peste 100 de trenuri de călători, vor fi prezenţi în 85 de staţii şi triaje, dar şi în 11 porturi fluviale aflate în competenţă, în vederea prevenirii producerii oricăror evenimente negative.
 Astfel, se are în vedere menţinerea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică pe mijloacele feroviare de transport în comun, care tranzitează zona de competenţă, prevenirea manifestărilor violente sau a actelor de vandalism în trenuri, în gări sau aerogări, protejarea patrimoniului public şi privat din staţiile C.F., cât şi în trenurile de persoane care circulă pe magistrala Bucureşti – Constanţa, prevenirea tulburării ordinii şi liniştii publice, descurajarea şi combaterea comiterii de infracţiuni sau alte fapte antisociale, ce pot aduce atingere ordinii publice şi integrităţii persoanelor.
  Totodată, s-au intensificat acţiunile de patrulare în staţiile C.F. (cu precădere în haltele Eforie Nord, Eforie Sud, Costineşti, Neptun) pentru combaterea faptelor cu violenţă, tâlhăriilor, furturilor din bagaje şi din buzunare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii