Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii constănţeni cercetează în stare de reţinere patru persoane suspectate de tâlhărie

ro

06 Mar, 2012 22:02 925 Marime text

Două femei şi doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti, suspectaţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie asupra unui tânăr israelian

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa au fost sesizaţi prin intermediul S.N.U.A.U. 112, la data de 24 februarie a.c., de către un tânăr de 21 de ani, cetăţean israelian, student, cu privire la faptul că în cursul nopţii precedente a fost imobilizat şi agresat, în apartamentul în care locuieşte în municipiul Constanţa, de mai multe persoane, iar apoi deposedat de un laptop şi suma de 1.500 euro.

Echipa operativă deplasată la faţa locului, a stabilit faptul că reclamantul nu prezenta leziuni vizibile la nivelul feţei şi al membrelor, prezenta halenă alcoolică şi era incoerent în declaraţii.

Cu ocazia investigaţiilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că reclamantul în seara respectivă a contactat o persoană de sex feminin, pe care a invitat-o în apartamentul său. Din verificări şi vizionarea imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere a reieşit faptul că în seara respectivă, partea vătămată a intrat în scara blocului însoţit de două persoane de sex feminin şi a ieşit după aproximativ o oră, reintrând apoi cu cele două fete şi doi indivizi. La scurt timp din scara blocului au ieşit cele două fete, una dintre ele având asupra ei un obiect.

Pe parcursul cercetărilor, în noaptea de 05/06.03.2012, în urma unor activităţi specifice, poliţiştii au reuşit identificarea şi prinderea celor patru suspecţi ca fiind S. Taner, de 33 de ani, din Constanţa, T. Sercin, de 26 de ani, din Medgidia, S. Emel, de 24 de ani, din localitatea Cobadin, judeţul Constanţa şi S. Cristina, de 26 de ani, din municipiul Galaţi.

Pe baza probatoriului administrat până la acest moment, faţă de cele patru persoane, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul acestei zile suspecţii au fost prezentaţi procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, în vederea sesizării instanţei de judecată cu propunere de luare a măsurii arestării preventive, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii