Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:50 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii constănţeni au documentat activitatea infracţională a 6 persoane, bănuite de comiterea a 23 de înşelăciuni prin metoda accidentul

ro

02 Apr, 2015 00:00 821 Marime text
Urmare a prinderii în flagrant şi a arestării lui A. R. C., de 29 de ani, U. V., de 26 de ani, P. L., de 33 de ani, D. M., de 66 de ani şi Ş. E. C., de 29 de ani cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de înşelăciune prin metoda „ACCIDENTUL”, vă informăm că la data de 31 martie a.c., ca urmare a activităţilor desfăşurate de către poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Constanţa, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria  Constanţa a dispus extinderea urmăriirii penale şi punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de A. R. C., U. V., L. M. şi Ş. E. C., pentru săvârşirea, pe lângă cele 6 fapte stabilite iniţial, a altor 17 infracţiuni de înşelăciune, comise în perioada 11.01.2015 – 04.03.2015, toate pe raza municipiului Constanţa.
Prejudiciul total creat prin comiterea celor 23 de fapte se ridică la aproximativ 370.000 lei.
Astfel, în prezent inculpatul A. R. C. este cercetat în stare de arest prevenitiv, pentru comiterea a 15 infracţiuni de înşelăciune, sub forma autoratului, U. V. este cercetat în stare de arest preventiv pentru comiterea a 3 infracţiuni de înşelăciune, sub forma autoratului, L. M. este cercetată sub control judiciar, pentru comiterea a 5 infracţiuni de înşelăciune, sub forma autoratului iar Ş. E. C. este cercetată în stare de arest la domiciliu, pentru comiterea a 23 de infracţiuni de înşelăciune, sub forma complicităţii.
 Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului.
 
Infracţiune la regimul circulaţiei rutiere
 
La data de 31.03.2015, ora 01.45, poliţiştii din localitatea Agigea l-au depistat şi scos din trafic pe N. Neculai, de 65 ani, din Techirghiol, care, a condus un autoturism, pe DN 38, în loc. Agigea, având permisul de conducere reţinut.
S-a îmtocmit dosar penal.
 
Cercetaţi în stare de reţinere de către poliţiştii Secţiei 2 Rurale Mihail Kogălniceanu
 
Poliţiştii din localitatea Nicolae Bălcescu au probat activitatea infracţională a lui F. IONUŢ, de 24 ani şi I. NELU-GHEORGHE, de 27 ani, ambii din comuna Nicolae Bălcescu, în sarcina cărora s-a reţinut comiterea unei infracţiuni de furt din locuinţă, faptă comisă în noaptea de 22/23.03.2015.
      Prejudiciul, constând în obiecte de uz casnic (maşină de spălat, aragaz, cuptor cu microunde, etc.), în valoare totală de 6.000 lei, a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind găsite în urma percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa lui F. IONUŢ.
    Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând a se formula, în cursul zilei de 01.04.2015, propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
    Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Postului de Poliţie Nicolae Bălcescu în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.
 
Urmărit naţional depistat de către poliţiştii din Medgidia
 
La data de 31.03.2015, ora 14.30, poliţiştii din Medgidia l-au depistat pe Mamut P., de 20 ani, din  comuna Mihail Kogălniceanu, persoană urmărită naţional din 05.12.2014, întrucât Judecatoria Constanta a dispus internarea într-un centru educativ, pe o perioadă de 2 ani, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, fiind transportat la Centrul Educativ Tg. Ogna, judeţ Bacău.
 
Depistat în flagrant de către poliţiştii din Cobadin
 
Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Medgidia (PP Cobadin) îl cercetează în stare de libertate pentru tentativă la furt calificat, pe C. Ion, 19 ani, care la data de 30.03.2015, ora 23.40, a fost depistat pe islazul de la marginea comunei Cobadin, în timp ce săpa pentru dezgropa un cablu metalic, pe o lungime de 30 metri.
  
   COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii