Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii la persoane bănuite de deţinere şi trafic de droguri

ro

29 Jul, 2015 15:11 1013 Marime text
Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Constanţa au ridicat cannabis şi dispozitive pentru prepararea, porţionarea şi consumul de droguri, în urma a 12 percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi deţinerea de droguri de risc şi de mare risc.- 3 persoane au fost reţinute.
 
La data  de 26 iulie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa au efectuat 12 percheziţii în municipiul Constanţa, la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinerea, fără drept, de droguri de risc şi de mare risc, pentru consum propriu. 
 
La activităţi au participat şi poliţişti de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Porturi Maritime Constanţa şi de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean  Constanţa, precum şi jandarmi.
 
În urma percheziţiilor, au fost ridicate droguri de risc (cannabis), 2.260 de lei, precum şi dispozitive pentru prepararea, porţionarea şi consumul drogurilor.
 
De asemenea, din locuinţa unuia dintre cei în cauză, au fost ridicate urme de N,N-Dimethyltryptamine (DMT), drog de mare risc.
 
În urma administrării probatoriului, la data de 28 iulie a.c., 3 dintre persoanele în cauză, cu vârste cuprinse între 23 şi 37 de ani, au fost reţinute, urmând a fi prezentate instanţei de judecată, în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă.
 
Acţiunea a beneficiat de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii