Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minivacanţa de Rusalii, la final la Constanţa

ro

25 Jun, 2013 12:53 835 Marime text
Nr. 421.509 din 25 iunie 2013

Minivacanţa de Rusalii, la final la Constanţa

În judeţul Constanţa cât şi în staţiunile de pe Litoralul Mării Negre nu au fost înregistrate evenimente deosebite.
Pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor, pe durata minivacanţei de Rusalii, la nivelul judeţului Constanţa au acţionat zilnic peste 600 de poliţişti, 500 din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa şi 150 din cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi.
Efectivele Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în zilele de sărbătoare, au fost prezente atât în zona lăcaşurilor de cult, mănăstiri şi biserici din judeţ, cât şi în alte zone cu potenţial criminogen, cu echipaje special constituite în vederea evitării oricăror evenimente nedorite.
În perioada 21 - 24 iunie a.c. au fost primite 795 apeluri telefonice prin S.N.U.A.U. 112, poliţiştii de ordine publică aplicând 337 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 21.955 lei.
Pe raza staţiunilor de pe litoral, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la 21 de evenimente de natură judiciară, fiind constatate 2 infracţiuni în flagrant, în care sunt cercetate penal 3 persoane.
Pe principalele artere din judeţ, poliţiştii de la rutieră au acţionat pentru menţinerea fluenţei şi prevenirea producerii unor evenimente grave, în general a celor generate de excesul de viteză.
Astfel poliţiştii rutieri au aplicat 1121 sancţiuni contravenţionale, 102 dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, fiind totodată reţinute şi 8 permise de conducere.
Au fost înregistrate în total 19 de accidente rutiere în care au fost rănite uşor 23 de persoane şi o persoană a fost rănită grav.

Poliţiştii au acţionat pentru păstrarea ordinii şi siguranţei publice, protejarea patrimoniului public şi privat, siguranţa rutieră şi a transporturilor feroviare, astfel încât cetăţenii să se bucure în linişte de această minivacanţă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii