Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:04 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandate puse în executare de către poliţiştii de investigaţii criminale

ro

17 Jun, 2015 10:57 1145 Marime text
La data de 16.06.2015, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au depistat 7 persoane, posesoare ale unor mandate de executare.
 Astfel, au fost depistaţi I. Menderiş, de 24 ani, condamnat la 10 ani şi 4 luni închisoare pentru tentativă de omor, I. Aeredin, de 30 ani, condamnat la 8 şi 4 luni închisoare pentru tentativă de omor, E. Dănuţ, de 21 ani , condamnat la 1 an şi 6 luni închisoare pentru mărturie mincinoasă, A. Cudret, de 28 ani, condamnat la 1 an închisoare pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi I. Iaşar, de 53 ani ce are de executat 1 an şi 6 luni închisoare pentru contrabandă.
În seara zilei de 16.06.2015, poliţiştii aceluiaşi compartiment l-au depistat pe L. Ion, de 38 ani, din Constanţa, urmărit, care avea de executat 3 ani şi 4 luni închisoare pentru tâlhărie.
De asemenea, a fost depistat A. Silviu-Cătălin, de 27 ani, ce face obiectul unui mandat european de arestare, emis de autorităţile din Germania.
 
În ziua de 16.06.2015, poliţiştii din municipiul Medgidia i-au depistat pe S. Bertol, de 21 ani, I. Beinur, de 42 ani şi S. Elişan, de 39 ani, care aveau de executat câte 3 ani şi 8 luni pentru contrabandă calificată în formă continuată.
 
 
Depistaţi cu bunurile sustrase asupra lor, de către poliţiştii din staţiunea Mamaia
 
La data de 16.06.2015, patrula mixtă de siguranţă publică, formată dintr-un poliţist din cadrul Birului de Poliţie pentru Staţiunea Mamaia şi un lucrător  al GMJ Constanţa i-au depistat pe I.D., de 16 ani şi M.N., de 20 ani, ambii din municipiul Constanţa, care la vederea oamenilor legii au manifestat un comportament suspect, încercând să-i evite.
Asupra celor doi au fost găsite un telefon mobil de ultimă generaţie, o tabletă electronică, o şurubelniţă şi alte bunuri a căror provenienţă nu au putut-o justifica.
Din investigaţii poliţiştii au stabilit că telefonul îi fusese sustras unei tinere în vârstă de 17 ani, în noaptea de 13/14.06.2015, dintr-un club de pe plajă.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi, urmând a fi făcute propuneri legale în consecinţă.
 
Bănuit de furt identificat de către poliţişti, în scurt timp de la sesizare
 
La data de  15.06.2015 poliţiştii din localitatea Mihail Kogălniceanu au fost sesizaţi de către o localnică, cu privire la faptul că, din dormitorul locuinţei i-a fost sustrasă suma de 4.700 lei.
Demarând operativ investigaţiile, poliţiştii l-au identificat pe S.G., de 25 ani, stabilind că acesta, în timp ce efectua o lucrare de construcţie, la domiciliul persoanei vătămate, a profitat de neatenţia sa şi i-a sustras dintr-o poşetă suma de bani.
Cei 4.700 lei au fost recuperaţi şi restituiţi păgubitei, cel în cauză fiind cercetat în stare de libertate.
 
Cercetaţi în stare de libertate pentru braconaj piscicol
 
În ziua de 16.06.2015, poliţiştii din Seimeni i-au depistat pe C. Florin, de 19 ani şi S. Marius, de 20 ani, din localitate, în timp ce pescuiau cu o plasă textilă, pe un canal ce face legătura între staţia de irigaţii şi Dunăre.
Cei doi nu deţin autorizaţie de pescuit, iar plasa a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal.
 
Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere
 
La data de  16.06.2015, poliţiştii din Rasova l-au depistat în trafic, pe raza localităţii Cochirleni pe C. M., de 62 ani, care, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a condus un tractor cu remorcă, neînmatriculate.
 
La data de 16.06.2015, poliţiştii din oraş Ovidiu l-au depistat pe T.M. de 29 ani, care conducea un autoturism pe raza satului Culmea, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 15.06.2015, poliţiştii din localitatea Lumina l-au depistat în trafic pe U.M., de 52 de ani, din localitate care conducea un moped fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
S-au întocmit dosare penale.
 
 
COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii