Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:04 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Identificată în scurt timp de la sesizare de către poliţiştii Secţiei 1

ro

16 Jun, 2015 11:42 908 Marime text
La data de 15.06.2015, poliţiştii Secţiei 1 au fost sesizaţi de către un bărbat, cu privire la faptul că, în dimineaţa aceleiaşi zile, în  intervalul orar 02.00-05.00, s-a întâlnit la locuinţa sa din Constanţa, cu o femeie, pe care o cunoaşte de aproximativ 2 luni, iar aceasta, profitând de faptul că a adormit, i-a sustras un telefon mobil şi suma de 500 lei, părăsind locuinţa.
      În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat-o şi depistat-o pe cea în cauză, prejuduciul fiind recuperat.
Ulterior, cele două persoane s-au împăcat, victima rezervându-şi dreptul de a formula plângere.
 
 
Bunuri lăsate nesupravegheate, sustrase
 
La data de 15.06.2015, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi, de către patru persoane, 3 aflate pe plajă şi una în incinta unui Oficiu Poştal, cu privire la faptul că le-au fost sustrase telefoanele mobile şi documente personale.
Din primele cercetări, s-a stabilit că, bunurile au fost lăsate nesupravegheate, iar persoane necunoscute le-au sustras.
Prejudiciul însumat este de aproximativ 3.000 lei, poliţiştii efectuând cercetări în vederea identificării autorilor şi tragerii la răspundere penală a acestora.
 
Recomandăm cetăţenilor să nu îşi lase bunurile de valoare nesupravegheate pe plajă, în instituţii publice, societăţi comerciale, cluburi etc., acestea reprezentând adevărate tentaţii pentru infractori, care le pot sustrage foarte uşor.
 
 
Ţigări de contrabandă confiscate de către poliţiştii Secţiei 2
 
La data de 15.06.2015, poliţiştii Secţiei 2 au depistat-o în flagrant pe  I.Y., de 20 ani, din Constanta, care oferea spre comercializare 44 pachete cu ţigarete nefiscalizate, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
A fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de către poliţiştii   Serviciului de Combatere a Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Constanţa.
 
 
Identificat de către poliţiştii din Cuza Vodă în scurt timp de la sesizare
 
Poliţiştii din Cuza-Vodă au fost sesizaţi de către un localnic, cu privire la faptul că,  în după amiaza zilei de 14.06.2015, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa  sa  de unde au sustras mai multe bijuterii din aur, cu o greutate de aproximativ 150 grame, în valoare de aproximativ 18.000 lei.
În urma cercetărilor, poliţiştii l-au identificat pe S.N., din localitate, care ar fi sustras bijuteriile, în timp ce se afla în locuinţa persoanei vătămate ajutând-o la treburi gospodăreşti.
Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 50 %.
Cercetările continuă în vederea recuperării integrale a prejudiciului, urmând a fi făcute propuneri legale prin unitatea de parchet competentă.
 
Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere
 
La data de 15.05.2015, ora 12.10, poliţiştii din cadrul P.P. Peştera  l-au depistat pe  D. G., care conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
 
        La data de 14.06.2015, poliţiştii Secţiei 5 Rurale Cogealac l-au depistat pe C.I., care conducea un autoturism pe strada Principală, din localitatea Corbu,  aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.  
 
În cauze s-au întocmit dosare de cercetare penală.
 
 
   COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii