Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi minori cercetaţi de poliţiştii constănţeni pentru furtul unui autoturism

ro

14 Apr, 2013 14:48 814 Marime text
Cei doi minori de 16, respectiv 17 ani au abandonat autoturismul la observarea autospecialei de poliţie la intrarea în localitatea Siminoc şi au fugit pe câmpul din apropiere. Suspecţii au fost reţinuţi de poliţişti.

                La data de 13 aprilie a.c., ora 00.20, patrula de siguranţă publică mixtă, formată dintr-un agent de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Murfatlar şi un poliţist local, ce efectua serviciul de patrulare pe raza localităţii Siminoc, s-a sesizat din oficiu, în momentul în care a observat că un autoturism, care circula pe DC 27 din direcţia Murfatlar, la intrarea în Siminoc, la vederea autospecialei de poliţie a oprit pe partea dreaptă a drumului, din autoturism coborând două persoane care au abandonat maşina şi  au fugit pe câmpul din apropiere.
             Având în vedere aspectele sesizate, poliţiştii au procedat la urmărirea persoanelor respective, iar în scurt timp a fost identificat minorul M. R. A., în vârstă de 16 ani, din Constanţa.
            În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul a fost sustras de pe raza municipiului Constanţa, cartierul Km 4-5, de către cel de-al doilea suspect.                     
           Cu ocazia cercetărilor efectuate, de poliţiştii din Murfatlar cu sprijinul poliţiştilor Secţiei 5 Poliţie Constanţa, a fost identificat şi depistat şi cel de-al doilea suspect, în persoana minorului C.D.C., de 17 ani, din Constanţa.
           Autoturismul a fost restituit părţii vătămate
Suspecţii au fost reţinuţi de poliţişti pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentaţi procurorilor cu propunere de sesizare a instanţei de judecată, în vederea luării măsurii arestării preventive pentru furt calificat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii