Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Depistați în flagrant de polițiștii din Medgidia

ro

12 Jan, 2014 14:48 1150 Marime text
La data de 11.01.2013, ora 16.30, o patrulă de siguranţă publică din Medgidia i-a surprins pe P. M, de 11 ani, pe R. BILI, de 18 ani şi C. ASAN, de 29 ani, în timp ce sustrăgeau fier vechi din curtea unei societăţi comerciale.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a constatat faptul că cei trei au sustras fier din curtea societăţii, împreună şi cu O. MAXUM. De asemenea, s-a mai constatat că, în aceiaşi zi, între orele 10.00-13.00, O. MAXUM, 24 de ani, şi N. ŞTEFAN, 19 de ani, au pătruns în incinta aceleaşi societăţii, de unde au sustras mai multe bucăţi de cornier şi furtune pentru oxigen şi accetilenă, care au fost valorificate de către N. ŞTEFAN. Cercetările sunt continuate de poliţişti cu suspecţii în stare de libertate.
 
 Cercetat de poliţişti pentru furt din locuință
          Ca urmare a administrării probatoriului, Poliţia Medgidia a prezentat instanţei pe G. Viorel, de 37 ani, din Valea Dacilor cu propunere de arestare preventivă, care a emis pe numele lui Mandat de Arestare Preventivă pe o perioadă de 29 de zile, fiind depus în arestul IPJ Constanţa. Ca urmare a activităţilor desfăşurate de poliţiştii din Medgidia, la domiciliul bărbatului au fost găsite bunuri ce provin dintr-un furt din locuinţă.
 
Bărbat cercetat de polițiști pentru loviri
          Poliţia Năvodari cerceteaza în stare de libertate pe T. Alexandru, de 22 ani, din Năvodari, care în data de 10.01.2014, l-a ameninţat şi lovit pe N. Marius, de 25 ani, din Năvodari, în timp ce aceştia se deplasau pe strada Panseluţelor din localitate.
 
COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii