Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:50 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conducător de atelaj hipo arestat preventiv pentru ucidere din culpă

ro

10 Dec, 2014 11:11 1220 Marime text
La data de 06.12.2014, ora 12.00, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Medgidia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, o femeie a fost accidentată de un atelaj hipo.

Demarând operativ cercetările oamenii legii au stabilit că, B. Constantin, în vârstă de 61 de ani, din Medgidia a condus un atelaj hipo ( cal şi şaretă ) neînregistrat conform legii, pe strada Poporului din localitate şi nu a acordat prioritate de trecere pietonului S. M., de 85 ani, care se afla în traversare regulamentară, prin loc semnalizat cu marcaje orizontale şi indicatoare rutiere.

B. Constantin a fost testat alcoolscopic, rezultatul înregistrat fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Totodată poliţiştii au stabilit că impactul a avut loc un între partea din faţă a atelajului şi pieton, care a fost proiectat la sol şi a suferit iniţial un t.c.c. acut închis, fiind transportat la spital.
Ulterior, starea de sănătate a victimei s-a agravat aceasta decedând ca urmare a vătămărilor suferite.
La data de 08.12 a.c., poliţiştii din Medgidia au emis pe numele bărbatului în vârstă de 61 de ani ordonanţă de reţinere, iar astăzi, 09.12.2014, acesta a fost prezentat Judecătoriei Medgidia, instanţă ce a dispus arestarea preventivă pentru 30 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii