Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetat de poliţiştii constănţeni, pentru vânzarea de produse susceptibile de efecte psihoactive

ro

14 Feb, 2012 23:12 776 Marime text

Angajatul unui magazin din Constanţa, este suspectat de efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile de efecte psihoactive.

La data de 10.02.2012, poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, au acţionat pentru combaterea traficului cu substanţe psihoactive pe raza municipiului Constanţa, ocazie cu care au prins în flagrant pe COSMIN-PETRU P., de 23 ani, din Constanţa, în timp ce comercializa în punctul de lucru al unei societăţi din galeriile comerciale aflate la intersecţia bulevardului Tomis cu strada Soveja, cantitatea de 106 plicuri cu produse susceptibile de efecte psihoactive, interzise la vânzare prin Legea nr.194/2011, în lipsa unei autorizaţii speciale.

Produsele erau expuse la vânzare cu preţuri cuprinse între 15-20 lei, iar în incinta spaţiului comercial au mai fost găsite două pungi din plastic ce conţineau în total, 137,3 de grame de substanţă pulverulentă de culoare albă, alte două pungi de plastic ce conţineau împreună, 95 de grame de substanţă vegetală de culoare verde-oliv, 26 de capsule de culoare roşu cu alb, 24 role foiţe pentru ţigari, 2000 plicuri autosigilante din material plastic, un cântar electronic, suma de 1.650 lei, două pistoale cu bile şi aer comprimat şi o bâtă de baseball din metal.

Faţă de cel în cauză s-a dispus întocmirea unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu produse susceptibile de efecte psihoactive, faptă prev. şi ped. de art. 16 alin. 1 din Legea nr. 194/2011 cu pedepse între 2 şi 8 ani şi interzicerea unor drepturi.

Cercetările continuă de către procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa, împreună cu poliţiştii antidrog, pentru stabilirea sursei substanţelor şi identificării tuturor participanţilor la comiterea faptei.

Imagini pot fi descărcate accesând:

http://dl.transfer.ro/Etnobotanice_Tomis_III-transfer_RO-14feb-734cec.mpg

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii