Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ - Vineri, 22 Iunie 2012

ro

22 Jun, 2012 19:17 2117 Marime text

foto_rutiera_sta78039_resize.jpgÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii constănţeni au organizat 6 acţiuni, fiind aplicate 27 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 11.740 lei.

Poliţia Mangalia informează că Solom Liviu Valentin de 36 ani a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. Cel în cauză are handicap locomotor gradul I şi este posibil să se afle pe teritoriul Franţei.

Poliţia Năvodari a identificat în urma investigaţiilor şi cercetează în stare de libertate pe C. Ştefan şi C. Georgian, ca fiind autorii unui furt de materiale feroase în valoare de 100 lei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Secţia 3 Poliţie Rurală, a identificat în urma investigaţiilor şi cercetează în stare de libertate pe M. Robert Vasilică şi G. Nicolae Bogdan, ambii din 23 August, ca fiind autorii furtului unui generator electric în valoare de 400 lei.

ACTIVITATEA RUTIERĂ

foto_rutiera_sta78040_resize.jpgPoliţiştii din cadrul Compartimentului de Informare şi Educaţie Rutieră - Serviciul Rutier Constanţa au participat ieri la festivitatea de închidere a anului şcolar la Şcoala Generală nr. 16 din municipiul Constanţa.

În acest context, în prag de vacanţă, poliţiştii le-au adresat atât părinţilor, copiilor cât şi cadrelor didactice câteva recomandări în vederea prevenirii victimizării minorilor şi asigurării unei vacanţe în deplină siguranţă, amintindu-le cele mai importante reguli de circulaţie pe drumurile publice şi totodată explicându-le că strada nu este un spaţiu de joacă.

Activitatea desfăşurată se înscrie în Campania Naţională „Vacanţă în Siguranţă!" şi a avut ca scop creşterea gradului de informare a elevilor din clasele I-VIII, pentru reducerea riscului de victimizare a acestora.

În perioada următoare poliţiştii vor desfăşura activităţi informativ-preventive, atât în cadrul unităţilor de învăţământ, cu ocazia organizării de întâlniri cu elevi, cât şi în locurile publice.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii