Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ - Miercuri, 23 Mai 2012

ro

23 May, 2012 21:51 706 Marime text

În ultimele 24 de ore, poliţiştii constănţeni au organizat 5 acţiuni, fiind aplicate 9 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 1. 270 lei.

Infracţiuni judiciare

La data de 22.05.2012, ora 18.30, poliţiştii din Mangalia, a fost sesizaţi de către o localnică, cu privire la faptul că a susprins un bărbat care a pătruns in locuinţa sa, situată pe strada Mihai Viteazu, acesta reuşind să fugă, fără însă a sustrage bunuri sau valori.

La ora 19.10 poliţiştii au fost sesizaţi de către un alt localnic de pe strada Petru Maior despre faptul că, în locuinţa sa se află o persoană necunoscută.

Patrula mixtă formată din poliţişti şi jandarmi, s-a deplasat cu operativitate la adresa indicată imobilizându-l pe suspect. Acesta a fost identificat în persoana lui C. Ovidiu Ionut, de 23 de ani, iar din cercetările efectuate s-a stabilit că a sustras din această locuinţă suma de 240 lei şi un telefon mobil.

Extinzând cercetările oamenii legii au stabilit că cel în cauză a pătruns în aceeaşi seară şi în locuinţa de pe strada Mihai Viteazu dar şi într-o alta de pe strada Petru Maior unde a fost surprins de proprietar în timp ce încerca să escaladeze fereastra de la baie.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în 23.05.2012 sa fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

La data de 23.05.2012, ora 03.00, în urma unei sesizări, poliţiştii Secţiei 3 s-au deplasat cu operativitate pe strada Ion Bănescu, depistând doi minori de 14, respectiv 16 ani, asupra cărora au fost găsite sticlele oglinzilor şi grila din plastic pentru aerisire, de la un autoturism marca BMW, parcat în zonă.

Prejudiciul a fost parţial recuperat şi predat părţii vătămate, cercetările fiind continuate de către poliţiştii Secţiei 3, cu suspecţii în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

În ultimele 24 de ore poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi de prevenire, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate, fiind aplicate de către aceştia 296 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 45.000 lei.

Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident.

La data de 22 mai a.c., ora 17.45, în municipiul Constanţa, S. C. de 27 ani, din Constanţa a condus un autoturism pe strada Micşunelelor şi a accidentat uşor un minor, de zece ani, care nefiind supravegheat a traversat partea carosabilă prin loc nepermis, fără să se asigure, prin faţa unei autoutilitare.

În ceea ce priveşte faptele antisociale, la nivelul Serviciului Rutier Constanţa au fost constatate două infracţiune la regimul circulaţiei.

La data de 22 mai a.c., ora 23.00, în judeţul Constanţa, a fost depistat G. Gheorghe Iulian, de 33 ani, din localitatea Cernavodă, conducând un autoturism pe strada Victoriei din localitatea Cernavodă, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice respectiv 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 23 mai a.c., ora 01.30, în judeţul Constanţa, a fost depistat S. Marius, de 21 ani, din Mangalia, conducând un autoturism pe Şoseaua Constanţei, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice respectiv 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cauze s-au întocmit dosare de cercetare penală.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii