Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ - Marti, 10 Aprilie 2012

ro

10 Apr, 2012 23:23 755 Marime text

În ultimele 24 de ore, poliţiştii constănţeni au organizat 3 acţiuni, fiind aplicate 10 sancţiuni în valoare totală de 1.280 lei.

Cercetat de poliţiştii de la Investigarea Fraudelor, pentru evaziune fiscală

Lucratorii Biroului de Investigare a Fraudelor, din cadrul Poliţiei Mangalia îl cercetează în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală pe G. NECULAI, de 41 ani, administrator al unei societăţi comerciale din localitate, care în perioada anilor 2011 -2012 a reţinut şi nu a virat la bugetul consolidat al statului suma de 13.603lei reprezentând impozite şi contribuţii cu reţinere la sursă.

Conflict aplanat de poliţiştii Secţiei 1 Rurală Constanţa

În data de 09.04-2012, ora 12:30 o patrulă mixtă formată din poliţişti ai Secţiei 1 Rurală Constanţa şi un poliţist local au fost sesizaţi despre existenţa unui scandal în faţa unui magazin din Cumpăna.

Deplasaţi cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au aplanat conflictul, constatând totodată, că I. CHEMAL, de 41 de ani s-a refugiat în sediul societăţii, încercând să se apere de S. AMET, de 34 de ani, care îl ameninţa cu o furcă.

În urma scandalului a fost spart un geam al sediului societăţii, cel în cauză provocând totodată panică în rândul persoanelor aflate în incintă.

Iniţial cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, ulterior Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa menţinând starea de retinere pentru 24 ore doar faţă de S. AMET, urmând ca acesta să fie prezentat în data de 10.04.2012 Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cercetat de poliţiştii Secţiei 2 pentru tentativă la furt calificat

La data de 09.04.2012, ora 20.00, poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi de către dispeceratul unei firmei de pază despre faptul că, un echipaj de intervenţie a reţinut o persoană care a încercat să sustragă din incinta unui magazin mai multe articole de îmbrăcăminte.

Poliţiştii l-au identificat pe cel în cauză ca fiind D. Alexandru Marian, de 22 ani, din Constanţa, acesta având asupra sa o pereche pantaloni blue-jeans căreia i-a distrus sistemul de siguranţă cu un cleşte.

Acestuia i s-a intocmit dosar penal fiind cercetat în stare de libertate.

Identificaţi de poliţiştii din Hârşova, în doar câteva ore de la sesizarea furtului

Poliţiştii din Hârşova au fost sesizaţi de către proprietarul unei fermei agricole, cu privire la faptul că, persoane necunoscute, în seara zilei de 08.04.2012 după ora 19.00, au sustras 11 piese metalice de la o sapă rotativă agricolă.

În scurt timp de la sesizare, poliţiştii au identificat trei minori de 13, 14 ani, toţi din localitate, suspecţi de comiterea furtului, totodată fiind recuperat şi prejudiciul cauzat.

Cei trei sunt cercetaţi în stare de libertate pentru furt calificat.

ACTIVITATE RUTIERĂ

În ultimele 24 de ore poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi de prevenire, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate, fiind aplicate de către aceştia 184 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 34.400 lei.

Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident soldat cu victime.

La data de 09 aprilie a.c., ora 11.40, în municipiul Constanţa, N. FILIP CĂTĂLIN de 22 ani, din Ostrov, a condus un autoturism pe strada Soveja dinspre strada Baba Novac către bulevardul Tomis şi a accidentat uşor pe minorul I.G., de 5 ani, care fiind nesupravegheat s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis.

În ceea ce priveşte faptele antisociale, la nivelul Serviciului Rutier Constanţa a fost constatată o infracţiune la regimul circulaţiei.

La data de 09 aprilie a.c., ora 16.30, în judeţul Constanţa, a fost depistat numitul M. VALICĂ, de 32 ani, din Constanţa, conducand un autoturism pe DN3 în localitatea Murfatlar, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice respectiv 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celui în cauză i s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii