Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ Constanţa - Vineri, 20 Iulie 2012

ro

23 Jul, 2012 00:19 788 Marime text

În ultimele 24 de ore, poliţiştii constănţeni au organizat 3 acţiuni, fiind aplicate 8 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 1.500 lei.

SINTEZA ACTIVITĂŢILOR DESFĂŞURATE DE EFECTIVELE INSPECTORATULUI ÎN STAŢIUNILE DE PE LITORAL

La nivelul staţiunilor de pe litoral au fost organizate 4 acţiuni, fiind aplicate 89 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 110.480 lei.

La data de 21 iulie a.c., Serviciul Investigarea Fraudelor a organizat o acţiune specifică sezonului estival, în colaborare cu reprezentanţii Gărzii Financiare, ai Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului şi ai Agenţiei de Mediu Constanţa, în urma căreia a fost identificat T. Daniel, de 42 ani, din Medgidia, administrator al unei societăţi comerciale din Eforie Nord, unde difuza muzică ambientală fără a fi autorizat şi peste nivelul maxim admis de zgomot. În cauză au fost aplicate măsuri de sancţionare, cercetările fiind continuate de către poliţiştii Serviciul de Investigarea Fraudelor.

De asemenea, în cadrul aceleiaşi acţiuni a fost identificată o societate comercială din Mamaia, administrată de C. Laurenţiu, de 53 ani, din Constanţa, care desfăşura activităţi de alimentaţie publică fără a deţine casă de marcat. Administratorul a fost sancţionat contravenţional de reprezentanţii Gărzii Financiare cu suma de 8.000 lei pentru nerespectarea prevederilor O.G. 28/1999, fiind luată măsura complementară a suspendării activităţii pentru o perioadă de 3 luni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii