Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ Constanţa

ro

08 Jul, 2015 12:57 1284 Marime text
Depistat în flagrant de către poliţiştii din Ovidiu
            În ziua de 07.07.2015, poliţiştii din oraş Ovidiu, s-au deplasat la o fermă de ovine situată în sat Poiana, unde l-au depistat pe C. IULIAN, de 27 de ani, domiciliat în sat Nazarcea, comuna Poarta Albă, angajat ca zilier la ferma respectivă, în timp sustrăgea mai multe ovine.
 În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că dintr-un saivan, au fost sustrase 16 ovine, 4 fiind găsite în curtea unui localnic din sat Nazarcea.
C. IULIAN a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, urmând ca în data de 08.07.2015 să fie prezentat Judecătoriei Constanţa, cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestuia cât şi a recuperării integrale a prejudiciului.
 
Posesor al unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea depistat de poliţiştii constănţeni
La data de 07.07.2015, poliţiştii Compartimentului Urmăriri, din cadrul Serviciul de Investigaţii Criminale l-au depistat pe I. Nicolae, de 25 ani, din Constanta, condamnat de Tribunalul Constanta la o pedeapsă de 8 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de consum şi trafic de substanţe psihoactive.
 
Minor cercetat  de către poliţiştii din Cernavodă pentru comiterea a 9 furturi
 
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraş Cernavodă au documentat activitatea infracţională a lui I. V., de 17 ani, care în perioada mai-iunie 2015, ar fi comis prin efracţie 7 furturi din autoturisme, prin spargerea geamurilor laterale ale acestora, dar şi 2 furturi din societăţi comerciale, prin forţarea uşilor de acces.
Valoarea totală a prejudiciului cauzat este de aproximativ 3000 lei, recuperat în proporţie de 80%.
Acesta a fost prezentat Judecătoriei Medgidia, instanţă ce a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.
 
Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere
 
La data de 07.07.2015, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Năvodari l-au depistat pe Costinel B., de 44 ani, din localitate, care conducea un moped fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
 
La data de 07.07.2015, poliţiştii Postului de Poliţie Mihai Viteazu din cadrul Secţiei 5 Rurale Cogealac l-au depistat pe  H. Stelică, de 47 de ani, din localitatea Mihai Viteazu, care conducea un tractor  cu remorcă, neînmatriculate, pe D.J. 226 fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
 
În cauze au fost întocmite dosare penale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii