Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ Constanţa 23.04.2012

ro

23 Apr, 2012 17:25 841 Marime text

85094 din 23 aprilie 2012

BULETIN DE PRESĂ

În ultimele 24 de ore, poliţiştii constănţeni au organizat 7 acţiuni, fiind aplicate 13 sancţiuni în valoare totală de 1.810 lei.

Trei persoane suspecte de comiterea mai multor furturi din autoturisme au fost depistate de poliţiştii Secţiei 4
     
         La data de 23.04.2012, ora 05.00, lucrătorii Secţiei 5 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Nicolae Milescu, mai multe persoane încearcă să sustragă un autoturism.
 Deplasaţi cu operativitate în zonă, poliţiştii au depistat în trafic, la intersecţia străzilor Nicolae Milescu şi Ion Neculce, un autoturism, în care se aflau trei tineri cu vârste cuprinse între 24 şi 34 de ani, toţi din Constanţa.
 În autoturism au fost găsiţi doi acumulatori auto a căror provenienţă cei trei nu au putut-o justifica, oamenii legii continuând cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a provenienţei bunurilor şi a întregii activităţi infracţionale a suspecţilor, urmând a fi propuse măsurile legale corespunzătoare.

 Trei minori suspectaţi de comiterea infracţiunii de distrugere au fost depistaţi de poliţiştii din Năvodari

  La data de 22.04.2012, ora 19.00, poliţiştii din Năvodari au fost sesizaţi de către un bărbat de 58 ani, din localitate, despre faptul că în perioada 20-22.04.2012, persoane necunoscute au pătruns în garajul situat pe strada Castanilor, unde au provocat distrugeri autoturismului său, spărgându-i parbrizul.
 În urma investigaţiilor efectuate poliţiştii au stabilit că suspecţi de comiterea faptei sunt trei minori, cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani, din localitate, aceştia fiind în continuare cercetaţi în stare de libertate.


ACTIVITATEA RUTIERĂ

În ultimele 24 de ore poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi de prevenire, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate, fiind aplicate de către aceştia 222 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 55.000 lei.

Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea a patru accidente soldate cu victime.

La data de 22 aprilie a.c., ora 02.40, în municipiul Constanţa, A. ALEXANDRU CORNEL de 26 ani, din Constanţa a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia şi ajungând la intersecţie cu strada Soveja nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe drumul cu prioritate de M. ION de 45 ani, din localitatea Cumpăna.
Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a numitei B. MARIA de 74 ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism.

La data de 22 aprilie a.c., ora 05.40, în municipiul Constanţa, L. CONSTANTIN de 28 ani, din Constanţa aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice respectiv 0.61 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia şi ajungând la intersecţie cu strada Nicolae Iorga  nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe drumul cu prioritate de M. DENIS de 26 ani.
Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui M. DENIS.

La data de 22 aprilie a.c., ora 09.00, în oraşul Năvodari, M. ION, de 62 ani, din localitate a condus un autoturism pe strada Nuferilor şi a accidentat uşor pe H. GEORGETA, de 65 ani, care s-a angajat în traversarea părţii carosabile pe marcajul pietonal.

La data de 22 aprilie a.c., ora 18.00, în municipiul Constanţa, C. BOGDAN ŞTEFAN de 32 ani, din Iaşi, a condus un autoturism în parcarea complexului Maritimo şi din cauza neatenţiei în conducere a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de Ţ. MARIUS HORIA, de 36 ani.
Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui Ţ. MARIUS HORIA.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii