Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ Constanţa - 17.06.2013

ro

17 Jun, 2013 11:28 733 Marime text
421.472 din 17 iunie 2013

BULETIN DE PRESĂ

La data de 16 iunie a.c., poliţiştii Biroului Urmăriri – compartimentul Criminalitate Itinerantă, din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale în colaborare cu poliţiştii de frontieră din Negru Vodă, l-au identificat şi reţinut pe S. I. Negeatin, de 40 de ani, din Mangalia, pe numele căruia, la data de 29 mai a.c., Tribunalul din Copenhaga – Danemarca, a emis un mandat european de arestare, pentru comiterea de ,,infracţiuni contra persoanei”, faptă prevazută şi pedepsită de art. 110 din Codul Penal Danez, cu închisoare de până la 10 ani.
Bărbatul a fost prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa – Secţia Penală, care a dispus reţinerea acestuia pe un termen de 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Constanţa, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat la Curtea de Apel Constanţa în vederea confirmării mandatului european de arestare.

La data de 16 iunie a.c., ora 04.30 poliţiştii din Năvodari l-au depistat pe C. Gheorghe, de 40 de ani, din Năvodari, care avea asupra sa un cuţit.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti, cu suspectul în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de port ilegal de armă albă.

La data de 16 iunie a.c., poliţiştii Secţiei 5 au identificat două femei, de 41 respectiv 19 ani, din Constanţa, suspectate că au trecut de casele de marcat ale unui hypermarket, având asupra lor bunuri, a căror contravaloare nu a fost achitată. Prejudiciul în valoare de 156 lei a fost recuperat şi predat societăţii păgubite.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti cu suspectele în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii