Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ Constanța - 10.03.2016

ro

10 Mar, 2016 11:52 1495 Marime text

Transporta persoane fără autorizație      
În dimineața zilei de 9 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 56 de ani din comuna Somova, județul Tulcea, în timp ce efectua transport de persoane contracost pe relaţia Tulcea – Somova.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că persoana în cauză nu deținea autorizație în conformitate cu prevederile legale.
Polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 38 din 2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere și au dispus măsura suspendării dreptului de utilizare a autoturismului  pe o perioadă de 6 luni.
  •  
A condus un moped neînmatriculat
În dimineața zilei de 9 martie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Valea Nucarilor au depistat un bărbat de 22 de ani din localitatea Iazurile, județul Tulcea, în timp ce conducea un moped neînmatriculat pe raza localității Iazurile, județul Tulcea, fără a poseda permis de conducere.

S-a întocmit dosar penal.       
  •  
Accident rutier
În seara zilei de 9 martie a.c., un bărbat de 42 de ani din localitatea Sarinasuf, comuna Murighiol, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism în afara localității Plopu, județul Tulcea, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat aflat pe marginea drumului.
În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto.

Conducătorul auto nu poseda permis de conducere și avea o concentrație de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii