Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:35 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ

ro

29 Jun, 2014 14:36 1197 Marime text

Braconieri prinşi în flagrant de către poliţiştii din Cernavodă

În noaptea de 28/29.06.2014, poliţiştii din Cernavodă, au executat o acţiune pe lina combaterii braconajului cinegetic pe raza comunei Rasova.
Cu această ocazie, la ora 01.30 i-au depistat şi identificat pe S. A. şi C. I. ambii în vârstă de 47 de ani, în timp ce se deplasau cu un autoturism proprietatea lui S. A., pe un câmp din apropierea localităţii Rasova.
La efectuarea controlului autovehiculului au fost identificate două arme de vînătoare deţinute legal şi mai multe cartuşe de 12mm, iar în portbagaj a fost identificat un porc mistreţ mort ce prezenta plăgi înpuşcate.
                Autoturismul a fost ridicat în vederea confiscării, iar armele şi muniţia au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
                Vînatul găsit asupra celor doi a fost predat unui reprezentant al AJVPS Constanţa.
                Cercetările sunt continuate de către poliţişti acestei subunităţi de poliţie prin prisma săvîrşirii infracţiunilor de braconaj cinegetic şi uz de armă letală fără drept.

Condamnaţi, depistaţi de către poliţiştii de investigaţii criminale constănţeni

La data de 27.06.2014, poliţiştii Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au acţionat pentru depistarea persoanelor urmărite, ocazie cu care au depistat pe raza municipiului Constanţa pe T. Ismail, de 59 ani, condamnat de către Judecătoria Constanţa, din 26.06.2014, la o pedeapsă de 6 luni închisoare pentru furt, pe A. Şefchet, de 70 ani, condamnat de către Judecătoria Constanţa, din 26.06.2014, la o pedeapsa de 6 luni de închisoare pentru furt şi pe C. Relu, de 41 ani, condamnat de către Tribunalul Ialomiţa, din 26.06.2014, la o pedeapsa de 4 ani şi 6 luni închisoare pentru trafic de persone.
Totodată au fost depistaţi U. Marius, de 31 ani, condamnat de către Tribunalul Constanta, din 27.06.2014, la o pedeapsa de 7 ani de închisoare pentru trafic de droguri de risc, O. Adrian, de 30 ani, condamnat de către Tribunalul Constanta, din 27.06.2014, la o pedeapsa de 4 ani de închisoare pentru trafic de droguri de risc.

Cercetat de către poliţiştii Secţiei 5 pentru furt calificat

Poliţiştii Secţiei 5 cercetează în stare de libertate, un minor, în vârstă de 14 ani, din Constanţa, care la data 24.06.2014 a sustras 20 telefoane mobile diferite mărci şi 4 tablete din incinta unei societăţi comerciale.
La data de 28.06.2014, ora 16.00 o patrulă a Grupării Mobile de Jandarmi Constanța l-a depistat pe minor, pe bulevardul Mircea cel Bătrân, din Constanţa, având asupra lui, într-o pungă, patru cutii ce conțineau telefoane mobile noi, cu accesoriile aferente.
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secției 5 cu minorul în stare de libertate, totodată, efectuându-se demersuri în vederea recuperării integrale a prejudiciului.

Accidente rutiere

La data de 28.06.2014, ora 06.58, G. O. a condus un autoturism pe strada Crinului din Constanţa, dinspre strada Fulgerului către strada Portiţei şi ajungând la intersecţie cu strada Baba Novac, nu a respectat indicatorul STOP, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de G. G. pe strada Baba Novac, dinspre strada I.L.Caragiale către strada Dezrobirii.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a lui G. G..
 
          La data de 28.06.2014, ora 09.20, I. I. a condus un autoturism, pe bulevardul I.C.Brătianu, din Constanţa, dinspre bulevardul 1 Decembrie 1918 către bulevardul Ferdinand şi ajungând la intersecţie cu strada Avram Iancu, efectuează viraj stânga, fără a se sigura, moment în care intră în coliziune cu o bicicletă condusă de Ţ. C. din sens opus.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a lui Ţ. C..
 
          La data de 28.06.2014, ora 11.20, C. G. a condus un autoturism pe DC 86 dinspre Năvodari către Constanţa şi ajungând in dreptul Vilei Coral, s-a angajat în depăşirea unui autobuz oprit, moment în care a surprins şi accidentat uşor pe I. V., care se angajase în traversarea neregulamentară a străzii prin loc nepermis şi fără a se asigura din dreapta conducătorului autoturismului, prin faţa autobuzului.
 
          La data de 28.06.2014, ora 19.00, S. T. a condus un moped pe str. Tineretului, din Costineşti, având direcţia de deplasare înspre Poliţia staţiunii, iar la intersecţia cu strada General G. Berindei, pierde controlul direcţiei de mers şi intră într-o autoutilitară, stationată pe sensul opus de mers al mopedului, autoaccidentându-se.

Infracţiuni constatate

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rurier cercetează în stare de libertate pe G A, care a condus un autoturism pe DN39, având numerele de circulaţie provizorii expirate din data de 27.06.2014.
Poliţiştii rutieri din Cernavodă cercetează în stare de libertate pe P. A., de 26 ani, din localitate, care a condus un autoturism fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Poliţiştii din Murfatlar cercetează în stare de libertate pe D. I., de 28 ani, care a condus un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (0.82 mg/l alcool pur în aerul expirat).
Poliţiştii din Dobromir cercetează în stare de libertate pe A. R., care a condus un autoturism, fără a poseda permis de conducere şi având o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii