Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ

ro

21 Jun, 2014 12:54 915 Marime text
Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale l-au depistat şi reţinut pe E. Petru, de 32 ani, din Constanţa, pe numele caruia Tribunalul Prahova a emis la data de 20.06.2014 mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.
Acesta are de executat 2 ani şi 8 luni închisoare pentru comiterea de infracţiuni din sfera criminalităţii informatice.
 
              Acţionând în baza planului de acţiune “Litoral 2014” pe linia prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale precum şi pentru prevenirea altor activităţi ilicite, ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Constanţa, împreună cu doctori din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa, au efectuat verificări la depozitul aparţinând unei societăţi comerciale, unde a fost identificată cantitatea de 1.503 kg de carne de pui, produs congelat, în valoare totală de 13.000 lei, care nu avea inscripţionat termenul de valabilitate pe ambalaj.
S-a luat măsura indisponibilizării cantităţii de carne şi a distrugerii acesteia.
 
Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Rasova cercetează în stare de libertate 2 localnici, care în cursul lunii aprilie 2014 au sustras 8 capre de la o stână amplasată în extravilanul localităţii.
 
Accidente rutiere
 
          La data de 20.06.2014, ora 08.40, B. E. a condus un autoturism pe bulevardul Tomis, dinspre strada Poporului către strada Nicolae Iorga şi ajungând la marcajul pietonal din dreptul imobilului cu nr. 304, surprinde şi accidentează uşor un pieton, care s-a angajat în traversarea drumului public pe marcajul pietonal, din partea dreaptă a conducătorului auto.
          La data de 20.06.2014, ora 13.20, L. I. a condus un autoturism, pe Şoseaua Mangaliei şi ajungînd pe pasajul rutier, pe sensul de mers către bulevardul Aurel Vlaicu, datorită vitezei neadaptate la condiţiile meteo (carosabil umed), pierde controlul direcţiei de deplasare către stânga sensului său de mers şi se loveşte de bordură. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto.
 
          La data de 20.06.2014, ora 19.50, N. A. a condus un autoturism, pe strada Spiru Haret dinspre strada Cumpenei către strada Despot Vodă şi ajungând la intersecţie cu strada Despot Vodă din cauza neatenţiei în conducere, surprinde şi accidentează uşor un pieton care a traversat strada pe la colţul intersecţiei.
 
          La data de 20.06.2014, ora 17.20, S. M. a condus un autoturism, pe strada Republicii din localitatea Techirghiol, dinspre strada Victor Climescu către strada Dr. Ioan Tătăran şi ajungând în dreptul complexului comercial surprinde şi accidentează uşor un minor, de 12 ani, care a traversat strada prin loc nepermis şi fără a se asigura, din dreapta conducătorului auto.
                      
          Poliţiştii rutieri cercetează în stare de libertate doi conducători auto, care au condus autoturisme pe drumurile publice în timp ce se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, (0,59, respectiv 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat).
           
  COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii