Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

15 Apr, 2014 14:45 1008 Marime text
Cercetată pentru delapidare în formă continuată
Poliţiştii din Mangalia cercetează în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de  « delapidare în formă continuată », pe S. Ioana, de 36 de ani, care în anii 2013-2014, în calitate de administrator al unei asociaţii de proprietari din Mangalia şi-a însuşit în interes personal 70.422 de lei.
 
Urmărit identificat de poliţiştii Postului de Poliție Mihai Viteazu
Poliţiştii Postului de Poliție Mihai Viteazu au despistat pe raza comunei pe P. GEORGE, 25 de ani, care avea pe numele său emis M.E.P.I. de către Judecătoria Babadag şi care figura ca persoană urmărită. Bărbatul a fost condus la sediul Postului de Poliţie, de unde a fost preluat de către poliţiştii din cadrul IPJ Tulcea în vederea depunerii acestuia în arestul Inspectoratului Tulcea.
 
Cercetaţi pentru evaziune fiscală
Poliţiştii  Serviciului Investigarea Fraudelor cercetează în stare de libertate pentu săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală o femeie şi un bărbat, de 38 şi respectiv 35 de ani, din Constanţa, care, în calitate de administratori a două societăţi comerciale, nu au înregistrat în actele contabile mai multe facturi ale societăţilor, consecinţa acestei activităţi fiind sustragerea de la plata către bugetul de stat a mai multor sume de bani.
 
Depistaţi de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale
La data de 15 aprilie a.c., poliţiştii Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale i-au depistat pe C. EUGEN, de 36 de ani, din Tulcea,  posesor al M.E.P.I. emis de Tribunalul Dolj, condamnat la 3 ani de închisoare şi pe F. MARIAN, de 38 ani, din Medgidia, posesor al M.E.P.I. emis de Judecătoria Constanţa, condamnat a efectua o pedeapsă privativă de libertate de 1 an şi 6 luni pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Cei doi au fost depuşi în arestul I.P.J. Constanţa.
 
Depistaţi de poliţiştii din Mihai Viteazu
Poliţiştii din Mihai Viteazu au identificat pe A. Alexandru şi G. Mariana, care aveau emise mandate de executare a unor pedepse cu închisoarea de către Tribunalul Constanţa. Cei doi au fost depuşi în arestul IPJ Constanţa.
 
 
Cercetat de poliţiştii Postului de Poliţie Mihail Kogălniceanu
Poliţiştii Postului de Poliţie Mihail Kogălniceanu cercetează în stare de libertate pe C. GHEORGHE, de 50 ani, din comuna Tîrguşor, care, la data de 14 aprilie a.c., a condus pe raza comunei Mihail Kogălniceanu, un tractor fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și având remorca neînmatriculată.    
 
Arestat preventiv pentru 30 de zile
Bărbatul din Eforie, cercetat de polițiști pentru furt calificat, de la data de 14 aprilie a.c., a fost prezentat instanței de judecată care a dispus arestarea sa pentru o perioadă de 30 de zile, ulterior fiind depus în arestul IPJ Constanța.
 
Acţiuni ale poliţiştilor
La data de 14.04.2014, poliţiştii Biroului Rutier Municipal Constanţa au organizat si desfăşurat o acţiune pe linia sancţionării conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză, fiind aplicate 76 de sancţiuni contravenţionale,  în valoare de 11.220 lei, dintre care 66 la nerespectarea regimului de viteză şi 10 pentru neportul centurii de siguranţă.
 
La data de 14.04.2014, poliţiştii din Medgidia, acţionând pentru combaterea fraudelor la regimul produselor accizabile, au verificat 6 agenţi economici, aplicând sancţiuni contravenţionale în valoare de 2.500 lei, celor care comercializau ţigări fără timbru, confiscând bunuri în valoare de 351 lei. De asemenea, aceştia au mai aplicat sancţiuni contravenţionale la Legea 61/1991 în valoare de 1.000 lei.
 
Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie în colaborare cu jandarmii constănţeni au organizat şi executat o acţiune pe linia combaterii comerţului ilicit cu produse din tutun, pe raza de competenţă, ocazie cu care au fost legitimate 19 persoane, dintre care au fost sancţionate şase la Legea 12/1990 şi la Legea 61/1991, cu o sumă totală de 4200 lei, fiind confiscate mai multe pachete de ţigări.
 
Şi poliţiştii Secţiei 4 Constanţa, în colaborare cu lucrători din cadrul G.M.J., au organizat şi executat o acţiune pe raza de competenţă, pe linia prevenirii şi combaterii comerțului stradal cu țigări netimbrate, fiind verificate două localuri publice, legitimate șase persoane și aplicate mai multe sancţiuni contravenţionale  în valoare de 500 lei.
 
La data de 14.04.2013, poliţiştii de Ordine Publică în cooperare cu jandarmii G.M.J. Constanţa, au executat o actiune pe linia prevenirii şi combaterii comerțului impropriu cu produse din pește, acţionând în trei pieţe agroalimentare, fiind controlate mai multe autovehicule şi aplicate sancţiuni contravenţionale la Legea 61/1991, în valoare de 400 lei.
 
 
   COMPARTIMENTUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii