Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ

ro

23 Feb, 2014 19:02 1060 Marime text
Bărbat surprins în flagrant de către poliţiştii oraşului Medgidia
Poliţiştii oraşului Medgidia cercetează în stare de libertate un bărbat, în vârstă de 47 ani, care a fost surprins în timp ce încerca să sustragă mai multe bunuri din interiorul unui imobil din localitate.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului, urmând a fi făcute propuneri legale în consecinţă prin unitatea de parchet competentă.
 
Patru bărbaţi prinşi în flagrant de către poliţiştii Postului de Poliţie Mircea Vodă
            Poliţiştii Postului de Poliţie Mircea Vodă, din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Cernavodă, cercetează în stare de libertate 4 bărbaţi, care au fost surprinşi de poliţişti, la data de 21.02.2014, în timp ce încercau să sustragă fier vechi din incinta unei societăţi comerciale.
          Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând a fi făcute propuneri legale prin unitatea de parchet competentă.
 
  Acţiuni ale poliţiştilor constănţeni
  La data de 21.02.2014, ora 16.00, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au efectuat o acţiune pe linia combaterii ilegalităţilor ce se comit cu ocazia producţiei, depozitării şi comercializării alcoolului şi băuturilor alcoolice.
În cauză, au fost verificaţi 9 agenţi economici, a fost constatată 1 infracţiune şi aplicate 4 contravenţii în valoare de 8000 lei. De asemenea, prejudiciul constatat de către poliţişti a fost în valoare de 4775 lei.
 
Acţiuni ale poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor
La data de 21.02.2014, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii evaziunii fiscale. Astfel, au fost verificate mai multe societăţi comerciale, ocazie cu care au fost constatate două infracţiuni de evaziune fiscală, constând în neplata în termen de 30 de zile de la data reţinerii contribuţiilor privind impozitul pe salarii şi contribuţia la asigurări sociale de sănătate şi şomaj, prejudiciul estimat fiind în valoare de 15.000 lei.
 Totodată, au fost aplicate şi două sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 2.000 lei.
 
Femeie cercetată în stare de libertate de către poliţiştii Secţiei 3
Poliţiştii Secţiei 3 cercetează în stare de libertate o femeie, de 44 ani, din Medgidia, întrucât a fost identificată de agenţii de pază ai unei societăţi comerciale, după ce a trecut de casele de marcat ale unui centru comercial, cu produse neachitate.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.
 
Tânăr cercetat în stare de libertate de către poliţiştii Secţiei 4
Poliţiştii Secţiei 4 cercetează în stare de libertate un tânăr, de 22 ani, din Constanţa, întrucât acesta a încercat să treacă de casele de marcat ale unui magazin alimentar cu produse neachitate.
 
Cercetat în stare de libertate de către poliţiştii Postului de Poliţie Valu lui Traian
            În noaptea de 23.02.2014, ora 01.40, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Valu lui Traian au depistat şi identificat pe o stradă din localitate un bărbat, în vârstă de 36 de ani, care avea asupra sa mai multe bunuri a căror provenienţă nu a putut-o justifica.
În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, s-a constat faptul că acesta sustrăsese bunurile de la o clădire din localitatea Valu lui Traian care se afla în construcţie.
Prejudiciul de 2000 de lei a fost recuperat de poliţişti şi predat părţii vătămate.
Persoana în cauză este cercetată în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
 
Bărbat cercetat în stare de libertate de către poliţiştii Secţiei 3
Poliţiştii Secţiei 3 cercetează în stare de libertate un bărbat, în vârstă de 63 ani, din judeţul Ialomiţa, care a încercat să sustragă bunuri în valoare de 500 lei din interiorul unui autoturism aflat în parcarea unui centru comercial.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului, urmând a fi făcute propuneri legale în consecinţă prin unitatea de parchet competentă.
 
COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii