Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ

ro

14 Feb, 2014 17:30 941 Marime text
  La data de 13.02.2014, ora 19.00, poliţiştii Secţiei 3 au depistat în flagrant un tânăr, în timp ce forţa fereastra unui cabinet de avocatură situat în Constanţa, la parterul unui bloc.
  Prejudiciul cauzat biroului de avocatură prin distrugerile aduse la nivelul ferestrei este în valoare de 500 lei.
  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat, minorul fiind cercetat în stare de libertate.
 
La data de 13.02.2014 , ora 23.30 , poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Mihail Kogălniceanu au depistat în flagrant mai multe persoane, care săpau un şanţ în zona Grupului Social Ceres , jud. Constanţa, cu intenţia de a sustrage cablu telefonic subteran.
La vederea oamenilor legii, acestea au încercat să fugă, una dintre ele fiind imobilizată şi condusă la sediul Postului de Poliţie Mihail Kogălniceanu.
Din investigaţiile efectuate, poliţiştii au stabilit că la comiterea faptei au mai participat încă 7 persoane, din localităţile Nazarcea şi Grup Social Ceres .
Acestora li s-a întocmit dosar penal, urmănd a fi făcute propunerile legale prin unitatea de parchet competentă.
 
Activitate rutieră
 
În noaptea de 13/14.02.2014, ora 00.00, U. I. N. a condus un autovehicul pe strada Traian, dinspre strada Mihai Viteazu către bulevardul Tomis şi ajungând la intersecţia cu strada Marinarilor, în sensul giratoriu, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabil umed şi a derapat către dreapta sensului său de mers, a intrat în coliziune cu un panou publicitar şi un stâlp, aflate în afara părţii carosabile.
 În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pasagerului din dreapta faţă, care se afla în autovehicul.
 
La data de 13.02.2014, ora 13.00, S. Ş. a condus un autoturism pe şoseaua Mangaliei, din localitatea Limanu, având direcţia de mers spre DN 39, iar în apropierea intersecţiei cu strada Militarilor a surprins şi accidentat uşor un pietonu care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.
Victima a fost transportata la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanta în vederea acordării de îngrijiri medicale.
                
La data de 14.02.2014, ora 01.00, T. M. a condus un autoturism pe strada Dezrobirii, din municipiul Constanţa, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, repectiv 0,79 mg/l alcool pur în aer expirat şi fără a poseda permis de conducere, acesta fiind implicat într-un accident soldat doar cu pagube materiale.
 
La data de 13.02.2014, poliţiştii rutieri din Medgidia, au depistat în trafic un autoturism al cărui conducător auto emana halenă alcoolică. Acesta a fost testat cu aparatul Drager Alcooltest, ce a indicat o concentraţie alcoolică de 0,57 Mg/L alcool pur în aerul expirat.
 
Acestora li s-au întocmit dosare penale, fiind cercetaţi în stare de libertate.
 
COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii