Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

26 Jan, 2014 15:23 1184 Marime text
 În ultimile 24 de ore, poliţiştii constănţeni au organizat 7 acţiuni, fiind aplicate 5 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 1.040 lei.
 
La data de 25 ianuarie a.c., poliţiştii din Techirghiol au documentat activitatea infracţională a lui M. Ionel, de 33 de ani, din localitate, constând în faptul că, în seara zilei de 23.01.2014, bărbatul a sustras mai multe obiecte metalice aparţinând unei societăţi comerciale din Techirghiol. De asemenea, in aceeaşi noapte, M. Ionel a mai sustras fier vechi şi dintr-o gospodărie situată în aceeiaşi localitate. Prejudiciul cauzat a fost estimat la suma de 1.700 lei, acesta fiind recuperat în totalitate şi predat părţilor vătămate.
  La aceeiaşi dată, M. Ionel a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, iar Judecătoria Constanţa a emis mandat de arestare preventivă pentru 15 zile.
  Poliţiştii continuă cercetarile, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a bărbatului.
 
  În seara zilei de 25 ianuarie a.c., ora 19.30, poliţiştii din Eforie au fost sesizaţi prin 112, de către un bărbat din localitate, cu privire la faptul că acesta l-a surprins pe T. Vasile, de 62 ani, din Eforie Nord, în timp ce sustrăgea deseuri de fier vechi din curtea unei societăţi comerciale.
  Poliţiştii au deschis pe numele lui T. Vasile un dosar de cercetare penală, acesta fiind cercetat în stare de libertate.
 
  La data de 26 ianuarie a.c., poliţiştii din Cobadin şi cei din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale l-au identificat pe M. SAMIR, de 19 ani, din Cobadin, condamnat la o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. În baza mandatului de executare emis de Judecătoria Constanţa, poliţiştii l-au depus pe bărbat în arestul I.P.J. Constanţa.
 
COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii