Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

25 Dec, 2013 15:44 912 Marime text
Urmare a cercetărilor efectuate în cazul furtului dintr-o societate comercială comis la data de 02.12.2013, când s-a sustras aparatură profesională de fotografiat în valoare de 55.000 lei, poliţiştii Secţiei 1 Constanţa au depistat, la data de 23.12.2013, pe M. GHEORGHE, P. DUMITRU, ambii din Cobadin –Constanta, aceştia fiind prezentaţi la Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare. Instanţa a dispus arestarea acestora pe o perioadă de 30 de zile sub aspectul săvârâirii infracţiunii de complicitate la furt calificat, respectiv furt calificat. Cei doi bărbaţi au fost fiind introduşi în arestul I.J.P. Constanţa, cercetarile fiind continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.
 
Poliţiştii Secţiei 2 Constanţa cercetează în stare de libertate pe M. Ș. de 16 ani și C. Bogdan de 21 ani, ambii din orașul Cernavodă, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Aceştia au sustras articole de îmbracăminte dintr-un centru comercial de pe raza secţiei.
 
Poliţiştii din Medgidia cercetează în stare de libertate pe P. Vasile, din Hârşova, care în calitate de titular al unei întreprinderii individuale a reţinut salariaţilor societăţii pe care o administrează impozitele şi contribuţiile cu stopaj la sursă în cuantum de 4.592 lei, fără a vira aceste sume de bani către bugetul consolidat al statului în termenul legal de 30 de zile potrivit obligaţiei care îi revenea.
 
Poliţiştii din Năvodari cercetează în stare de libertate un minor de 16 ani, din Năvodari, care, în noaptea de 20/21.12.2013, a distrus mai multe cauciucuri de la 13 autoturisme, cauzând cu un prejudiciu estimat la 4.000 lei.
 
COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii