Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:14 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

22 Dec, 2013 13:41 1082 Marime text
Poliţiştii B.I.F. Medgidia au documentat activitatea infracţională a lui C. DANIELA de 38 de ani, din Hârşova, care în calitate de administrator al unei societăţi comerciale a reţinut salariaţilor societăţii impozitele şi contribuţiile cu stopaj la sursă în cuantum de 9.047 lei, fără a le vira către bugetul consolidat al statului în termenul legal de 30 de zile. Consecinţa acestui fapt a fost sustragerea de la plata sumelor de bani datorate bugetului consolidat al statului, reprezentând impozit pe salarii, contribuţii la asigurările sociale de stat, contribuţii la fondul pentru şomaj şi contribuţii la asigurările sociale de sănătate.
De asemenea, poliţiştii din Medgidia au mai documentat şi activitatea infracţională a lui H. STERE de 50 de ani, din Constanţa, care în calitate de administrator al unei societăţii comerciale a reţinut salariaţilor societăţii pe care o administrează impozitele şi contribuţiile cu stopaj la sursă în cuantum de 2.653 lei, fără a le vira către bugetul consolidat al statului în termenul legal de 30 de zile potrivit obligaţiei care îi revenea conform prevederilor legale.
 
            La data de 21.12.2013, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au prezentat pe M. RAIM de 22 ani, din Cobadin, Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare prevetivă, instanţa dispunând măsura arestării pentru o perioadă de 29 zile. Persoana a fost introdusă în arestul IPJ Constanţa. Bărbatul este autorul unui furt dintr-o locuinţă din Constanţa situată pe Bulevardul Tomis, faptă comisă la data de 27.07.2013.
 
            Poliţiştii Secţiei 2 Constanţa cercetează în stare de libertate doi tineri de 21 şi respectiv de 17 ani din Constanța, care a sustras articole de îmbrăcăminte în valoare de 700 lei dintr-un centru comercial situat pe raza secţiei. Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţilor vătămate.
 
Poliţiştii din Agigea cercetează în stare de libertate pe D. Lina de 45 de ani şi pe D. Costel de 19 ani, care, la data de 21.12.201, au sustras din incinta unui centru comercial mai multe bunuri. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate. Pe numele celor doi a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
            La data de 21.12.2013, ora 13.00, V. Daniel de 30 de ani, din comuna Tortoman, a condus un autoturism proprietate personală, având valabilitatea numerelor provizorii expirată din data de 17.12.2013. În cauză poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii prevăzută de Art. 85 alin.1 din O.U.G. 195/2002-R.
 
La data de 22.12.2013, ora 04.30, Z. IONUŢ, de 25 de ani din Ovidiu, a condus un autoturism, pe DN3C, dinspre municipiul Constanţa către localitatea Ovidiu şi ajungând în zona unei stații peco, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile meteo, respectiv carosabil umed, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă către stânga şi s-a răsturnat. În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto.
 
COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii