Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

19 Dec, 2013 11:21 999 Marime text
Suspect de furt din locuinţă identificat de poliţiştii B.I.C.
 
La data de 18.12.2013, cu ocazia acţiunii efectuate pe linia prevenirii şi combaterii furturilor din locuinţe, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, au depistat un bărbat de 34 ani, din oraş Murfatlar, în urma cercetărilor stabilindu-se că acesta este suspect de comiterea furtului, din perioada 12 – 14.07.2013, prin forţarea şi escaladarea ferestrei unei locuinţe situate la parterul unui bloc de pe b-dul Alexandru Lăpuşneanu, de unde a sustras bunuri în valoare de aproximativ 1500 lei faptă înregistrată iniţial cu autor necunoscut.
 Cel în cauză a fost reţinut pe bază de ordonanţă urmând ca în ziua de 19.12.2013 să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Constanța cu propunere de sesizare a instanţei de judecată în vederea luării măsurii arestării preventive.
 
Cercetat în stare de arest de către poliţiştii Secţiei 3
 
Revenim asupra furtului de materiale de construcţie (o uşă, o fereastră din lemn şi şase calorifere din aluminiu) din spaţiul comercial aflat în revovare pe str. Nicolae Iorga, la parterul unui bloc şi vă informăm că la data de 18.12.2013 Tribunalul Constanța a dispus arestarea preventivă a tânărului în vârstă de 27 de ani, pentru o perioadă de 29 de zile, minorul în vârstă de 14 ani fiind cercetat în stare de libertate.
 
Hoţ din auto prins în flagrant de către poliţiştii Secţiei 3
 
 La data de 18.12.2013, ora 22.20, poliţiştii de Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei 3, acţionând pe linia prevenirii şi combaterii furturilor din locuinţe, au depistat şi prins în flagrant, la intersecţia str. Constantin Brătescu cu str. Olteniei, un minor, de 14 ani, din Constanţa, care avea asupra sa un radio-cd auto şi un cuţit cu lama de aproximativ 12 cm.
 În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cel în cauză forţase sistemul de închidere al portierei dreapta-faţă de la un autoturism ce se afla parcat pe str. I.G. Duca, din interior sustrăgând radio-cd-ul şi o telecomandă.
 
   Prejudiciul, în care este inclusă şi contravaloarea butucului distrus este în valoare de 700 lei şi a fost recuperat parţial.
 În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi port ilegal de armă albă în locurile publice, minorul fiind cercetat în stare de libertate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii