Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:21 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

12 Dec, 2013 11:51 865 Marime text
Depistaţi de poliţiştii din Hârşova în scurt timp de la sesizare
 
La data de 11.12.2013, ora 16.00, poliţiştii din Hârşova au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, din localitate, despre faptul că, mergând către domiciliu, de la un prieten căruia i-a tăiat lemnele cu o drujbă, a întrat intr-un magazin iar drujba a lăsat-o afară lângă uşă, la scurt timp constatând că aceasta lipsea.
          Echipa operativă s-a deplasat operativ în zonă, iar în urma investigaţiilor efectuate a indentificat ca suspecţi de comiterea faptei şi depistat, doi tineri de 15 respectiv 19 ani, stabilind că aceştia, după ce au sustras drujba au abandonat-o într-o pubelă pentru depozitarea deşeurilor, de unde fost recuperată şi predată părţii vătămate.
          Suspecţilor li s-a întocmit dosar penal fiind cercetaţi în stare de libertate.
 
Depistat de poliţiştii din Cernavodă cu bunurile sustrase asupra sa
 
          La data de 11.12.2013, ora 16.20, patrula mixtă de ordine publică compusă dintr-un poliţist din cadrul Poliţiei oraş Cernavodă şi un jandarm a depistat pe strada Unirii din localitate un tânăr de 25 de ani, având asupra sa mai multe bunuri (seturi de pahare), fără a putea justifica provenienţa acestora.
          În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că suspectul, în noaptea de 10/11.12.2013, a pătruns prin forţarea unei ferestre, în sediul unei societăţi comerciale situate pe strada Dacia, de unde a sustras bunurile în cauză.
Extinzând cercetările a reieşit faptul că, în perioada lunilor noiembrie şi decembrie a.c., acesta a mai pătruns în incinta acestei societăţi, sustrăgînd băuturi alcoolice, fără ca reprezentanţii acesteia să sesizeze Poliţia.
            Prejudiciul total cauzat este în valoare de 1850 lei.
            Suspectului i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat
 
COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii