Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:08 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

18 Nov, 2013 13:54 766 Marime text
La data a de 17.11.2013, ora 10.36, poliţiştii din Lumina, au fost sesizaţi de către o localnică, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa, de unde au sustras două telefoane mobile şi bijuterii, în valoare totală de 2000 lei.
În urma investigaţiilor efectuate în zonă, oamenii legii l-au depistat pe C. CIPRIAN, de 29 de ani, asupra sa fiind găsite bunurile reclamate ca sustrase.
Extinzând cercetările s-a stabilit că acesta este suspect de comiterea altor două furturi din locuinţe, fapte comise pe raza aceleiaşi localităţi, la data de 13.05.2013 şi 13.11.2013.
Faţă de suspect s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca la data de 18.11.2013 să fie prezentat Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă.
 
La data de 17.11.2013, poliţiştii din Topalu au fost sesizaţi de către o tânără cu privire la faptul că, în timp ce participa la un majorat i s-a furat poşeta în care avea un telefon mobil şi un aparat foto.
În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au identificat ca suspect de comiterea faptei un tânăr de 18 ani din localitate, prejudiciul în valoare de 725 lei fiind recuperat în totalitate.
          Acestuia i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetat în stare de libertate pentru furt calificat.
 
  Poliţiştii Secţiei 1 cercetează în stare de libertate pe A. N. M., de 13 ani din Constanţa, care la data data de 18.11.2013, ora 00.15, a fost depistat în flagrant, în timp ce încerca să sustragă bunuri dintr-un autoturism parcat pe strada Unirii.
 
Patrula mixtă de siguranță publică formată dintr-un poliţist din cadrul Secţiei 2 Poliție și un lucrător al GMJ Constanța a constatat faptul că șoferul unui autoturism marca Daewoo Matiz, rulând cu viteză mare, a pierdut controlul direcţiei și a tamponat alte 7 autoturisme parcate regulamentar.
Din primele verificaări s-a stabilit că cel în cauză este minor, în vârstă de 17 ani, din Constanţa, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,38‰ alcool pur în aerul expirat.
Totodată, s-a stabilit faptul că, cel în cauză sustrăsese autoturismul, cu puțin timp în urmă de pe strada Sulfinei.
Acesta a fost condus la sediul Secției 2 în vederea continuării cercetărilor urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propunere de arestare preventivă.
 
La data de 18.11.2013, ora 00.30 poliţiştii Secției 2 au fost sesizaţi de către o tânără, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în incinta unui lăcaş de cult, persoane necunoscute i-au sustras portofelul cu 350 lei de pe scaun.
În urma investigațiilor efectuate au fost identificați și reținuți D. Lucian-Gabriel, de 43 ani şi P. Marin, de 35 ani, ambii din Constanța, suspecţi de comiterea furtului, suma de bani fiind recuperată.
 
  COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii